Προκηρύξεις

ΑΣΕΠ: Ποιοι γίνονται δεκτοί στην ΑΑΔΕ (270 μόνιμες θέσεις)

Νέα προκήρυξη για την πρόσληψη 270 μονίμων στην ΑΑΔΕ προετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με το ΑΣΕΠ.

Με βάση την κατανομή των θέσεων που προβλέπει η κοινή υπουργική απόφαση, θα επιλεγούν 150 της κατηγορίας ΠΕ, 80 πτυχιούχοι ΤΕΙ και 40 απόφοιτοι Λυκείου/ΙΕΚ.

Η διαδικασία για την έκδοση της προκήρυξης και την υποβολή των αιτήσεων θα έχει πολλές ομοιότητες με την παλαιότερη προκήρυξη 6Κ/2019.

Με τη νέα προκήρυξη των 270 μονίμων θα ζητηθεί προσωπικό μίας μόνο ειδικότητας: Τελωνειακοί.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να μην πέσουν στην ”παγίδα” της ειδικότητας: Δεκτόι στον διαγωνισμό γίνονται κατά βάση όσοι διαθέτουν διοικητικά πτυχία ή απολυτήριο Λυκείου ή διπλώματα ΙΕΚ.

Σημειώστε ότι δεν υπάρχουν σπουδές για την ειδικότητα Τελωνειακών. Με βάση την προκήρυξη που προετοιμάζεται για την ειδικότητα αυτή θα καταχωρηθούν τα αποδεκτά πτυχία ή διπλώματα τα οποία διασφαλίζουν τη συμμετοχή των υποψηφίων.

Στην περίπτωση αυτή, συναφής εμπειρία θεωρείται η εμπειρία διοικητικών θέσεων είτε αποκτήθηκε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα .

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Aιτήσεις για ΑΣΕΠ 6Κ/2020 πρόσληψη 1209 ατόμων σε νοσοκομεία

Ioannis Terzakis

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις προσλήψεις 1ΕΑ/2022 και 2ΕΑ/2022

@dmin

Προκήρυξη δήμου Βόλβης για την προμήθεια τροφίμων και γάλατος

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα