Εργασία

ΑΣΕΠ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ΓΕ/2019, ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ 2020 ΟΑΕΔ

Παράταση στην προκήρυξη 2ΓΕ/2019 για τον διορισμό εκπαιδευτικών ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ. Αναμονή για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ

ΑΣΕΠ 2ΓΕ/2019 – Παράταση
Παράταση στην προκήρυξη 2ΓΕ/2019 για τον διορισμό εκπαιδευτικών ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής, λόγω των εργασιών συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής (TAXISnet) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης κατά το διάστημα από 22-2-2020 έως και 23-2-2020, η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής, παρατείνεται μέχρι την 26η Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Υπενθυμίζεται ότι τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια/ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, για τον διορισμό τους ως μονίμων ή/και την πρόσληψή τους ως προσωρινών αναπληρωτών ή ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, υποβάλλονται στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης μέχρι και την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2020.

Κοινωφελής εργασία 2020 – Αναμένεται μέσα στο Μάρτιο
Το πρόγραμμα αναμενόταν αρχικά να βγει στον «αέρα» τον Ιανουάριο, ωστόσο πήρε μετάθεση για τον Φεβρουάριο.

Μάλιστα ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης, από το βήμα της Βουλής είχε ανακοινώσει ότι το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστει εφικτό και η έκδοση της προκήρυξης μετατέθηκε για τον Μάρτιο και κατά πάσα πιθανότητα για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα.

Με βάση το νέο χρονοδιάγραμμα, οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν Τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου και οι ωφελούμενοι θα πιάσουν δουλειά στις αρχές του καλοκαιριού.

Θυμίζουμε ότι οι συμβάσεις εργασίας που θα υπογράψουν είναι οκτάμηνες.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η διαδικασία και τα κριτήρια για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας στις σχολικές μονάδες

admin

Πρόγραμμα ΟΑΕΔ εκατό χιλιάδων επιδοτούμενων νέων θέσεων εργασίας

Επίδομα 800 ευρώ: Επαγγελματίες και επιχειρηματίες χωρίς εργαζόμενους

Ioannis Terzakis

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα