Δήμαρχοι

Δήμαρχος Ωραιοκάστρου: Μείνετε σπίτι!

Ο Π. Τσακίρης απηύθυνε νέο κάλεσμα με αφορμή περιστατικά μαζικών συγκεντρώσεων πολιτών σε δημόσιους χώρους εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού

Έκκληση στους πολίτες του Ωραιοκάστρου να παραμείνουν σπίτι τους εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού απευθύνει με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Ωραιοκάτρου, Παντελής Τσακίρης και με αφορμή περιστατικά μαζικών συγκεντρώσεων πολιτών σε πάρκα, γήπεδα και άλλους δημόσιους και δημοτικούς χώρους.

«Με λύπη μου διαπιστώνω ότι παρά τις συνεχείς οδηγίες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού που δίνονται καθημερινά στη δημοσιότητα από την κυβέρνηση και παρά τις αλλεπάλληλες προσωπικές μου παραινέσεις προς τους κατοίκους του δήμου μας, ώστε να πειθαρχήσουν όλοι μηδενός εξαιρουμένου και να εφαρμόσουν κατά γράμμα το “Μένουμε Σπίτι”, ορισμένοι επιμένουν ασυνείδητα να βγαίνουν μαζικά σε δημόσιους δημοτικούς χώρους, όπως πάρκα, γήπεδα και άλση, χώρους τους οποίους κλείσαμε εδώ και μέρες, για να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία», αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Ακολούθως «καλώ για ακόμη μία φορά όλους τους κατοίκους του δήμου Ωραιοκάστρου να πράξουν το καθήκον τους απέναντι στον εαυτό τους και στον διπλανό τους και να μείνουν σπίτι. Με τη δημόσια υγεία δεν μπορεί να παίζει κανείς. Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης. Είναι η ώρα να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη και την έγνοιά μας για το συλλογικό καλό. Είναι η στιγμή που πρέπει το “εμείς” να κυριαρχήσει πάνω στο “εγώ”», συνεχίζει ο κ. Τσακίρης.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου έχει απευθυνθεί για το θέμα στις αστυνομικές αρχές, ζητώντας εντατικούς ελέγχους, ενώ επισκέπτεται και προσωπικά δημόσιους και δημοτικούς χώρους, απευθύνοντας συστάσεις προς τους πολίτες για την αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων που έχουν ληφθεί.

Στον δήμο Ωραιοκάστρου με σχετική απόφαση του δημάρχου έχει ανασταλεί η λειτουργία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων, κλειστών και υπαίθριων, ήδη από τις 11 Μαρτίου.

Εξάλλου, με μέριμνα του δήμου έχουν αποκλειστεί με κόκκινες κορδέλες και όπου αυτό είναι εφικτό ακόμη και με λουκέτα πάρκα, παιδικές χαρές, αυλές σχολείων και γήπεδα, με σκοπό να αποτρέπεται η είσοδος των πολιτών.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον Συνήγορο του Πολίτη Ανδρέα Ποττάκη

Ioannis Terzakis

Παρουσία του δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα πραγματοποιήθηκε ο τρύγος του αστικού αμπελώνα του Δήμου Θεσσαλονίκης

admin

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις εκδηλώσεις μνήμης της Π.Κ.Μ

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα