Υγεία

Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα κατά της παιδικής κακοποίησης

ekdilosi paidiki kakopoiisi ota24
Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση, αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα κατά της παιδικής κακοποίησης, τις σκέψεις, αλλά κυρίως τις αναληφθείσες και τις προγραμματιζόμενες δράσεις, στα πλαίσια της συλλογικής κυβερνητικής προσπάθειας για την καταπολέμηση ενός φαινομένου – μάστιγα, με θύματα αθώα, ανήλικα παιδιά.

Υπό τον συντονισμό του Προέδρου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου για την Κοινωνική Μέριμνα και την Προσχολική Αγωγή, κυρίου Βουδούρη και τις εισηγήσεις του Προέδρου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κυρίου Γιαννόπουλου, του Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας, κυρίου Δελτσίδη, της Παιδοψυχιάτρου κυρίας Βουδούρη και του Ειδικού Παιδαγωγού, κυρίου Μουστικιάδη, το φλέγον αυτό ζήτημα παρουσιάστηκε από όλες τις πλευρές, στα πλαίσια του αναγκαίου κοινωνικού διαλόγου.

Η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής είναι σταθερός αρωγός κάθε πρωτοβουλίας που σκοπό έχει την ανάδειξη καίριων κοινωνικών προβλημάτων.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Νερό Δηλητήριο: Προβληματικό νερό σε 15 περιοχές της Ελλάδας

@dmin

Εφαρμογή για την καταγραφή εξάπλωσης του COVID-19 από το ΕΚΠΑ

admin

Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού: Ο εμβολιασμός των παιδιών

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα