Περιφέρειες

Θεσσαλονίκη μια σύγχρονη μητρόπολη του εμπορίου, της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας

tzitzikostas ota24.2 PNG
Α. Τζιτζικώστας: «Εργαζόμαστε για το μέλλον της Θεσσαλονίκης, για να γίνει και πάλι μια σύγχρονη μητρόπολη του εμπορίου, της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, του πολιτισμού»

Στην πανηγυρική δοξολογία για τη γιορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και για τις ιστορικές επετείους της Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και της 28ης Οκτωβρίου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. tzitzikostas ota24
Μετά το πέρας της πανηγυρικής δοξολογίας στον ιερό ναό του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο κ. Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα η Θεσσαλονίκη γιορτάζει. Με αφορμή τη σπουδαία ιστορική επέτειο και τη λαμπρή θρησκευτική εορτή, η σκέψη μας, πέρα από τους αγώνες των προγόνων μας που θυμόμαστε και τιμούμε πάντα, πηγαίνει στο μέλλον της πόλης, στην εξωστρέφεια, στη συνεργασία, στους κοινούς μας στόχους για να γίνει και πάλι η Θεσσαλονίκη μια σύγχρονη μητρόπολη του εμπορίου, της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, του πολιτισμού. Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση για την οποία δουλεύουμε σκληρά και μεθοδικά, με έργα και δράσεις, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Συνεχίζουμε και θα τα καταφέρουμε. Χρόνια πολλά σε όλους τους Θεσσαλονικείς».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κοζάνης: Τηλεκπαίδευση ζητά ο Δήμαρχος κλειστά τα σχολεία την Δευτέρα

@dmin

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναβαθμίζει ψηφιακά πέντε Δήμους της Θεσσαλονίκης

admin

Περιφέρεια Αττικής: Αυτοί είναι οι 19 Αντιπεριφερειάρχες Αττικής και οι 16 εντεταλμένοι σύμβουλοι

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα