Αποφάσεις

Κορονοϊός: Αναρτήθηκε η βεβαίωση κυκλοφορίας για την σίτιση αδέσποτων

Στην ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ αναρτήθηκε η βεβαίωση μετακίνησης για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων, που είχε προαναγγείλει κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Σε περίπτωση, που κάποιος φροντίζει ζώα εκτός Δήμου, του τόπου της  μόνιμης κατοικίας του, θα πρέπει να δικτυωθεί και να απευθυνθεί σε φιλοζωικές οργανώσεις, μεμονωμένα άτομα, η μόνιμους κατοίκους του Δήμου που βρίσκονται τα ζώα, για να αναλάβουν εκείνοι την σίτιση τους, μέχρι την άρση του περιορισμού κυκλοφορίας.

Οι πολίτες που φροντίζουν αδέσποτα στο Δήμο τους, στην περιοχή τους, υπάρχει από τους Δήμους και μέσω του site της ΚΕΔΕ, η δυνατότητα έκδοσης βεβαίωσης μετακίνησης κατά το πρότυπο της βεβαίωσης εργοδότη, τύπου Α, για εκείνους που έχουν αναλάβει σίτιση αδέσποτων ζώων. Υπεύθυνο γραφείο για την πιστοποίησή της, θα είναι  το αρμόδιο για τη διαχείριση των σχετικών θεμάτων γραφείο κάθε Δήμου. Για την έκδοση της βεβαίωσης, θα απαιτείται αναφορά του σημείου στο οποίο βρίσκονται τα ζώα, οι μέρες και η ώρα ταΐσματος, η διάρκεια του οποίου δεν πρέπει να ξεπερνά τις 3 ώρες.

Στη βεβαίωση κατ’ εξαίρεση μετακίνησης, η περίπτωση Β1 περί επισκέψεως σε γιατρό, ισχύει και για την επίσκεψη σε κτηνίατρο.

Την βεβαίωση μπορείτε να την κατεβάσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο.

ΒΕΒΑΙΩΣΗ_ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ_ΣΙΤΙΣΗΣ_ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Θεοδωρικάκος: Δεν θα ανεχθώ παραβατική συμπεριφορά

Ioannis Terzakis

Πόθεν Έσχες: Παρατείνεται μέχρι 15.1.2023 η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων

@dmin

Covid-19: Υποχρεωτική η μάσκα σε επιχειρήσεις, δημόσιο (ΦΕΚ με τους ΚΑΔ)

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα