Νόμοι

Κορωνοϊός: Κλείνουν όλα τα φροντιστήρια και χωρίς παρελάσεις

28h11 parelaseis lagkadas

Μετά τα σχολεία και τα πανεπιστήμια, ο κορωνοϊός κλείνει και τα φροντιστήρια.

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση από το υπουργείο Παιδείας, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, απαγορεύεται η λειτουργία των φροντιστηρίων για 14 ημέρες.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η Νίκη Κεραμέως τόνισε ότι ζήτησε από τον ΕΟΔΥ να διατάξει το κλείσιμο φροντιστηρίων και πάσης φύσεως εξωσχολικές δομές εκπαίδευσης στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας κλείνουν όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων σε όλη τη χώρα για 14 ημέρες, λόγο κορωνοϊού

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια κατόπιν εισήγησης της ειδικής επιτροπής, γίνεται αναστολή όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλης της χώρας τις επόμενες 14 ημέρες. Σε αυτά περιλαμβάνονται σχολεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, ΙΕΚ, πανεπιστήμια.

Ο χρονικός ορίζοντας που έδωσε ο κ. Κικίλιας για το κλείσιμο των σχολείων ολοκληρώνεται ανήμερα της 25ης Μαρτίου και σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr υπάρχουν σκέψεις να ματαιωθούν οι παρελάσεις της εθνικής επετείου.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/koronoios-kleinoyn-ola-ta-frontistiria-me-apofasi-kerameos

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Διπλώματα οδήγησης: Εξετάσεις από τα 17 – εξεταστής στο μπροστινό κάθισμα και κάμερες

@dmin

Διόρθωση στους δήμους χωρίς πρόστιμα των τετραγωνικών μέτρων ακινήτων

admin

Συλλήψεις και αυτόφωρο για όσους κακοποιούν ζώα

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα