ΑποφάσειςΥπουργεία

Κορωνοϊός: Νέα μέτρα ανακοινώνει η κυβέρνηση

Νέα, έκτακτα μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, μετά και το ένατο κρούσμα στη χώρα μας.

Νωρίτερα συνεδρίασε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας και με βάση τις συστάσεις της τα συναρμόδια υπουργεία θα λάβουν όλα τα απαραίτητα διοικητικά μέτρα.

Το τελευταίο κρούσμα στη χώρα είναι ένας 67χρονος, ο οποίος βρισκόταν σε εκδρομή στο εξωτερικό και εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα του κορωνοϊού την Κυριακή. Αρχικά προσήλθε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας απ’ όπου και παραπέμφθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών, όπου και παρέμεινε για νοσηλεία από το απόγευμα της Δευτέρας.

Το ένατο κρούσμα

Ο ασθενής νοσηλεύεται με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού σε ειδικό θάλαμο απομόνωσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Οι γιατροί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου, κρίνουν, προς το παρόν, ότι δεν πρέπει να διασωληνωθεί, ώστε να υποστηριχθεί η αναπνευστική του λειτουργία, αλλά παρακολουθούν την πορεία της υγείας του και προσπαθούν να ελέγξουν την πνευμονία.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κορονοϊός- Σούπερ μάρκετ: Αλλαγές στο ωράριο – Δείτε τις νέες ώρες λειτουργίας

Ioannis Terzakis

Υπουργείο Εργασίας: Προχωρά στην 4η αύξηση του κατώτατου μισθού

@dmin

Δήμοι: Αλλαγές στις προϋποθέσεις πρόσληψης δημοσιογράφων

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα