ΔήμοιΟΤΑ

Συνεδρίασε το Προεδρείο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ

papastergiou karagiannis kede tilediaskepsi

Μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίασε το πρωί της Πέμπτης το Προεδρείο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ με τη συμμετοχή του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου.

Το Προεδρείο αποφάσισε την άμεση αρωγή με υλικοτεχνική υποδομή στο προσωπικό των Δήμων ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στα δύσκολα καθήκοντά τους αυτή την περίοδο.

Επίσης αποφασίστηκε η συστηματική, καθημερινή καταγραφή των αναγκών ώστε σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία να υπάρχει όλη η απαραίτητη βοήθεια προς τους Δήμους.
Βασικό μέλημα της ΚΕΔΕ και της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας είναι οι Δήμοι να παραμείνουν ανοιχτοί στο πλευρό του πολίτη τις δύσκολες μέρες στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της διασποράς του Κορωνοϊού.

Η ΚΕΔΕ παραμένει στις επάλξεις και όλα της τα όργανα είναι σε καθημερινή τηλεδιάσκεψη για την καταγραφή και αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που προκύπτουν στη λειτουργία των Δήμων λόγω των μέτρων για τον φονικό Κορωνοϊό.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, ο Αντιπρόεδρος, Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο Επιστημονικός συνεργάτης, Δημήτρης Μπαϊρακτάρης και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΔΕ, Γιάννης Καραγιάννης

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Το αρχαιότερο τραγούδι στις αιωνόβιες βελανιδιές της Κούπας στο Κιλκίς

Δήμος Παύλου Μελά: Μήνυση κατά επιτροπών για ανώνυμες καταγγελίες

@dmin

ΥΠΕΣ για “τροπολογία Ν. Κακλαμάνη”: Καμία συγκάλυψη

Ioannis Terzakis

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα