Δελτία Τύπου

Ανάλγητη ή οικονομική πολιτική του Αντιδημάρχου Λαγκαδά

Σε δημόσια καταγγελία της πολιτικής του αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Λαγκαδά προχώρησε ή επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες με όραμα» και Αρχηγός της αντιπολίτευσης του Δήμου Λαγκαδά κ. Νίκη Ανδρεάδου.

Την… καταλληλότερη περίοδο διάλεξε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Λαγκαδά, κ. Αϊβαζίδης, για να απευθυνθεί στους καταστηματάρχες της περιοχής μας και να τους ζητήσει να πληρώσουν υποχρεώσεις προηγούμενων ετών.

Ναι, ο ίδιος άνθρωπος που πριν λίγες μέρες πανηγύριζε πως μείωσε τα έξοδα του δήμου και, αυτονοήτως, θα έπρεπε να είναι πιο ελαστικός απέναντι στους επαγγελματίες που βιώνουν το τσουνάμι των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας, έστειλε… λυπητερές με τις οποίες -χωρίς ντροπή- τους καλεί να πληρώσουν τα τέλη που τους αναλογούν στο διπλάσιό τους (!!!), καθώς τους επιβάλλει πρόστιμο στο 100% του αρχικού ποσού.

Κάποιος, δηλαδή, που πληρώνει, για παράδειγμα, 500 ευρώ το χρόνο, να πληρώσει 1000 ευρώ.

Και μάλιστα από το 2016. Για πέντε χρόνια, δηλαδή. Αλήθεια, ο κ. Αϊβαζίδης δεν ήταν αντιδήμαρχος και της προηγούμενης διοίκησης; Δεν είναι σε αυτή τη θέση από το 2017;

Γιατί δεν φρόντισε νωρίτερα, τα προηγούμενα χρόνια για την είσπραξη αυτών των οφειλών και τα ζητάει τώρα που όλοι οι δήμοι της χώρας μειώνουν τα δημοτικά τέλη και “παγώνουν” τις παρελθούσες οφειλές, ως την ελάχιστη προσφορά προς τους καταστηματάρχες που στενάζουν από την οικονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού;

Ξέρει τι γίνεται στα μαγαζιά της περιοχής μας; Εχει εικόνα;

Φαντάζεται ότι θα βρουν τα χιλιάδες ευρώ που τους ζητάει για να τα πληρώσουν;

Είναι δική του, προσωπική απόφαση, ή θα επικαλεστεί αδυναμία της υπηρεσίας για να αποφύγει τις ευθύνες του;

ΥΓ. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες:

Δεν υποστήριξα -ούτε θα το κάνω ποτέ- τους στρατηγικούς κακοπληρωτές. Είναι υποχρεωμένοι οι επαγγελματίες να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους προς τον Δήμο Λαγκαδά.

Όμως, η πλειοψηφία αυτών που καλεί ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Αϊβαζίδης, να πληρώσουν χιλιάδες ευρώ, εν μέσω της οικονομικής λαίλαπας που έχει προκαλέσει η υγειονομική κρίση, δεν είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές.

Κι όμως, αντιμετωπίζονται με τον πλέον ανάλγητο τρόπο…

Πηγή: Livelagadas.gr

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΟΑΕΔ – Τελικά αποτελέσματα εισαγωγής στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών

Δ. Βαρτζόπουλου: Υγειονομική Βοήθεια στα Δυτικά Βαλκάνια

Πρόγραμμα πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2020.

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα