ota24.gr
Δήμοι

Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Ανθοέκθεση στο στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος»

Ανοίγει τις πύλες της σήμερα 28 Απριλίου 2022 μετά από δύο χρόνια, η «Ανθοέκθεση» στο χώρο του πρώην στρατοπέδου «Μέγας Αλέξανδρος» του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, η οποία θα διαρκέσει έως τις 7 Μαΐου 2022.

Οι παραγωγοί λουλουδιών ήδη έχουν στήσει τους πάγκους και τα λουλούδια και ξεκίνησαν να εξυπηρετούν τους επισκέπτες.

Ωστόσο τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν Την Παρασκευή, 29 Απριλίου στις 19.00. Παράλληλα, ο δήμος ετοίμασε και θα παρουσιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες και για όλα τα γούστα. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται φέτος στις επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή (1922-2022) με μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις συλλόγων αφιερωμένες στις Αλησμόνητες Πατρίδες.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές: 09.00 -14.00 & 17.00 -22.00, Σάββατο – Κυριακή 09.00-22.00.

Η Είσοδος είναι Ελεύθερη και στον χώρο υπάρχει άπλετος χώρος για πάρκινγκ.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κοινωνικό παντοπωλείο στην πλατεία Βαλτετσίου από τον Δήμο Τρίπολης

Α

Δήμος Ηρωικής Νήσου Κάσου: Επίσκεψη κινητών ιατρικών μονάδων του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Virus

Δήμος Παύλου Μελά: 1ος Εικονικός Αγώνας Δρόμου

Virus

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα