ΟΤΑ Περιφέρειες

Εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου εντός του οικισμού Γοργόπης

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου εντός του οικισμού της Γοργόπης, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Συντήρηση της Επ.Ο.19 στο τμήμα Αξιούπολη-Γοργόπη-Γουμένισσα» , το οποίο θα βελτιώσει την ασφάλεια των οδικών αξόνων που περιλαμβάνει το προαναφερόμενο έργο.

Η σχετική σύμβαση υλοποίησης του έργου είχε υπογραφεί τον Δεκέμβριο του 2020 από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη και τον ανάδοχο Ν. Καϊσίδη.
Αναλυτικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της κεντρικής οδού του οικισμού Γοργόπης περιλαμβάνουν:

–συντήρηση της κατακόρυφης σήμανσης,
–συντήρηση της οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμισης) με ταυτόχρονη στένωση του κυκλοφορούμενου πλάτους της οδού προκειμένου να μειωθούν οι ταχύτητες των διερχόμενων οχημάτων,
–αλλαγή του τρόπου λειτουργίας της σηματοδότησης των κόμβων, ώστε , μέσα από μία διαδικασία “έξυπνης” λειτουργίας να ανιχνεύουν ταχέως κινούμενα οχήματα ή οχήματα στις συμβάλλουσες οδούς ή και πεζούς στις διαβάσεις με σκοπό να μειώνονται οι ταχύτητες των διερχόμενων οχημάτων, ώστε, η διέλευσή τους να γίνεται με ασφάλεια για όλους του χρήστες της οδού.

Υπενθυμίζεται ότι, το έργο «Συντήρηση της Επ.Ο.19 στο τμήμα Αξιούπολη-Γοργόπη-Γουμένισσα» αρχικού προϋπολογισμού 1.200.000,00 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της ΠΕ Κιλκίς – ΚΑΠ, προβλέπει εργασίες επισκευής ή βελτίωσης υφιστάμενων οδοστρωμάτων στην Επ.Ο.19 στο τμήμα Αξιούπολη-Γοργόπη-Γουμένισσα, καθώς και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της κεντρικής οδού εντός του οικισμού Γοργόπης.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Οργή Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος για τα αδέσποτα

Ενεργειακή αναβάθμιση του σχολικού συγκροτήματος της Κλεάνθους

Α. Τζιτζικώστας: «Το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο για το Παραλιακό Μέτωπο Θεσσαλονίκης

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα