Οικονομία

Ιδιοκτήτες Ακινήτων: Σε λειτουργία η πλατφόρμα διόρθωσης των δηλώσεων Covid για τα ενοίκια στο Taxisnet

Σε λειτουργία, στο myTAXISnet, έχει τεθεί η πλατφόρμα για την υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων COVID και δηλώσεων πληροφοριακών στοιχείων μίσθωσης, για την περίοδο Μαρτίου – Δεκεμβρίου 2020.

Ήδη, οι ιδιοκτήτες ακινήτων, που έχουν υποβάλει δηλώσεις Covid, λαμβάνουν e-mail από την ΑΑΔΕ για να επισκεφθούν τη σχετική ιστοσελίδα (επιλογή ΔΗΛΩΣΕΙΣ COVID).

Εκεί, μπορούν να ενημερωθούν για την κατάσταση των δηλώσεών τους (αποδοχή, πορεία διεκπεραίωσης), καθώς και να λάβουν οδηγίες για τη διόρθωση τυχόν λαθών ή παραλείψεων.

Οι περιπτώσεις αυτές λαθών ή παραλείψεων περιγράφονται αναλυτικά στην απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή.

Η πλατφόρμα θα λειτουργεί έως και τις 19 Απριλίου 2021.

Ταυτόχρονα, η πλατφόρμα για την υποβολή δήλωσης λύσης μίσθωσης χωρίς πρόστιμα, για όσες μισθώσεις έχουν λυθεί μέχρι την 12η Ιουνίου 2020, θα λειτουργεί έως τις 12 Απριλίου 2021.

Οι ιδιοκτήτες, που έχουν υποβάλει δηλώσεις Covid για ακίνητα με διαδοχικές μισθώσεις στην πλατφόρμα των Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης, θα πρέπει να δηλώσουν τη λύση των προηγούμενων μισθώσεων, ώστε να επιταχυνθεί η διεκπεραίωση των δηλώσεων αυτών.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού

admin

ΔΕΘ: Τι θα εξαγγείλει για φοροελαφρύνσεις – επενδύσεις και εργασιακά ο Μητσοτάκης

Ioannis Terzakis

Καύσιμα: Στα 2,5 ευρώ το λίτρο η βενζίνη ως το τέλος της εβδομάδας

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα