Δήμοι

1.300 νέοι κάδοι στον Δήμο Νεάπολης-Συκεών

Στην απόκτηση 1.300 νέων κάδων προχωράει ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών, με τις Υπηρεσίες Καθαριότητας να συνεχίζουν το εκτεταμένο πρόγραμμα καθαρισμού και πλυσίματος των κάδων απορριμμάτων, καλύπτοντας τόσο τους κεντρικούς δρόμους αλλά και τις γειτονιές σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Όπως επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Πολιτικής Προστασίας, Πολιτικής Άμυνας, Δημοτικής Αστυνόμευσης, Φροντίδας Αδέσποτων & Δεσποζόμενων Ζώων Συντροφιάς Ιωάννης Ζαρίφης«Προχωράμε με πρόγραμμα, επιμονή και καθημερινή δουλειά. Το επόμενο χρονικό διάστημα, ο δήμος μας, μετά από μια επιτυχημένη και διαφανή διαγωνιστική διαδικασία, εξασφαλίζει την προμήθεια 1.300 νέων κάδων, ώστε να προχωρήσει άμεσα και με σωστό προγραμματισμό στην αντικατάσταση των παλιών και πολυχρησιμοποιημένων κάδων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες».

Ο δήμος συνεχίζει να εντείνει τις παρεμβάσεις του και να επενδύει στην συνολική αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας, αξιοποιώντας τόσο το ανθρώπινο δυναμικό όσο και τον διαθέσιμο εξοπλισμό. Παράλληλα, η ανανέωση του εξοπλισμού συλλογής απορριμμάτων προβλέπει την βελτίωση της εικόνας, της λειτουργικής καθημερινότητας και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

(Visited 1 times, 1 visits today)

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Τρίπολης: Μουσείο για τον Γρηγόρη Λαμπράκη, στο παλιό κατάστημα της οικογένειας του

Ch

Δήμος Ηρακλείου: 172 θέσεις εργασίας με οκτάμηνη διάρκεια

Ch

Δήμος Κατερίνης: Απονομή Βραβείων «PIERRE DE COUBERTIN» στα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων Κατερίνης

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα