ΑποφάσειςΥπουργεία

Αδήλωτα τετραγωνικά: Παράταση έως τις 30 Σεπτεμβρίου

THEODORIKAKOS ota24

Μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθεί η παράταση της προθεσμίας για τα αδήλωτα τετραγωνικά όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος .

Στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην παράταση της προθεσμίας για τα αδήλωτα τετραγωνικά αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει μέσα στην ημέρα με τον αρμόδιο υπουργό να δηλώνει στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ότι δίνεται στους πολίτες η τελευταία ευκαιρία για να ρυθμίσουν αυτή την εκκρεμότητα..

«Σκοπός αυτής της ρύθμισης είναι να βάλουμε τέλος σε μια λαθεμένη κατάσταση, με την οποία, όπως αποδείχτηκε εκατομμύρια σπίτια έχουν δηλωμένα λιγότερα τετραγωνικά στους δήμους από ό,τι στο Ε9 τους. Έτσι δήμοι και κράτος χάνουν δεκάδες εκατομμύρια χρήματα», τόνισε ο υπουργό.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος τονίζει ότι «κανένας πολίτης δεν πρέπει να αισθάνεται ένοχος. Πρέπει να υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ κράτους και πολιτών, όπως επίσης και αλληλοσεβασμός. Δόθηκε η παράταση στις δηλώσεις των αδήλωτων τετραγωνικών, ώστε να οικοδομηθεί από εδώ και στο εξής μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ κράτους και πολιτών. Πρέπει όλοι, λογιστές, μηχανικοί, αλλά και όσοι έχουμε ηλικιωμένους στο στενό μας περιβάλλον να τους βοηθήσουμε να κάνουν την αίτηση. Θα είναι κέρδος για τους πολίτες, το κράτος και την κοινωνία», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Υπουργείο Παιδείας: Τοποθέτηση εκπαιδευτικών σε Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία

@dmin

Υπουργείο Μετανάστευσης: 2,8 εκατομμύρια στους Δήμου για τις Δομές

@dmin

ΥΠΕΣ: Μειώνεται το ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα