Προκηρύξεις

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις προσλήψεις 1ΕΑ/2022 και 2ΕΑ/2022

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την προκήρυξη 1ΕΑ/2022 και 2ΕΑ/2022 για τις προσλήψεις αναπληρωτών στην Ειδική Αγωγή.

Η προκήρυξη 2ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ αφορά τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψηφίων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) κλάδων ΠΕ21, ΠΕ22, ΠΕ23, ΠΕ25, ΠΕ28, ΠΕ29, ΠΕ30, ΠΕ31 στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 4 Μαΐου και η προθεσμία λήγει στις 23 Μαΐου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Προσοχή για την αίτηση ΑΣΕΠ χρειάζεται η έκδοση παραβόλου 3 ευρώ (κωδικός παραβόλου 8223) πληρωμένο αποκλειστικά έως 23.05.02022 και ώρα 14:00.

Η διαδικασία

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr).

H διαδικασία Έκδοση παραβόλου τριών (3) Ευρώ, ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο) επιλέγοντας Φορέας Δημοσίου → Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www. gsis.gr).

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημιουργηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) σχετικός σύνδεσμος (βλ. λογότυπο με την ονομασία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ») ο οποίος οδηγεί στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www. gsis.gr).

Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό παραβόλου στο κατάλληλο πεδίο της ηλεκτρονικής αίτησης και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παράβολου. Εάν δεν το καταβάλλει μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη.

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής

Ωστόσο, με χθεσινή απόφαση που δημοσιεύτηκε σε τροποιητικό ΦΕΚ υπήρξε μια μικρή αλλαγή στα προσόντα ως προς τον κλάδο «ΠΕ29 Εργασιοθεραπευτών – Εργοθεραπευτών».

Η τροποποιητική απόφαση που εξέδωσε το ΑΣΕΠ αφορά μόνο τον κλάδο «ΠΕ29 Εργασιοθεραπευτών – Εργοθεραπευτών» και τα ειδικά τυπικά προσόντα ένταξη που απαιτούνται, καθώς και τα αντίστοιχα δικαιολογητικά.

Πιο συγκεκριμένα, στο κεφάλαιο Β’, της προκήρυξης 2ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ, στη σελίδα 1458 του Φ.Ε.Κ., αντικαθίσταται η στήλη ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ του ΚΩΔ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥ ΠΡΟΣΟΝΤΟΣ 405, για τον κωδικό θέσης 106 του κλάδου ΠΕ29 ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ-ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ.

Στο κεφάλαιο Δ΄, της προκήρυξης 2ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ, στα απαιτούμενα δικαιολογητικά και υποβολή αυτών, στη σελ. 1473, του ανωτέρω ΦΕΚ, στο τέλος της παρ. 10) Άδειες και Βεβαιώσεις, προστίθεται:

«Για τον κλάδο ΠΕ29 ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ-ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ: Ταυτότητα μέλους του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών (ΠΣΕ), η οποία να είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου του επόμενου έτους από την έκδοσή της, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 75 του ν. 4461/2017 (Α΄ 38) ή Βεβαίωση εγγραφής στον ΠΣΕ για όσους εγγράφονται για πρώτη φορά, η οποία ισχύει μέχρι το τέλος του έτους που εκδόθηκε ή Βεβαίωση ανανέωσης εγγραφής στον ΠΣΕ του τρέχοντος έτους.»

Προκήρυξη ΑΣΕΠ  Aριθμός 1ΕΑ/2022

Προκήρυξη ΑΣΕΠ  Aριθμός 2ΕΑ/2022 

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ με τις αλλαγές ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΣΕΠ: Δημοσιεύθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 7Κ/2021 (ΔΕ)

@dmin

Πολεμικό Ναυτικό: Προσλήψεις 200 ατόμων

@dmin

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν οι Τελικοί Πίνακες κατάταξης Προκήρυξης 2ΕΑ/2019

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα