Δελτία Τύπου

Δ. Κούβελας: «Άμεση προτεραιότητα η αξιοποίηση των πρώην στρατοπέδων στον Δήμο Παύλου Μελά»

Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Παύλου Μελά, κ. Δημήτρη Δεμουρτζίδη, είχε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Θεσσαλονίκης, κ. Δημήτρης Κούβελας.

Στην συζήτησή τους κυριάρχησε η ανάγκη της μέγιστης αξιοποίησης των πρώην στρατοπέδων που βρίσκονται στα όρια του Δήμου προς όφελος των πολιτών καθώς και οι προσπάθειες του Δήμου για την ολοκλήρωση του πολεοδομικού σχεδιασμού. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε για την πορεία των εργασιών στο Μητροπολιτικό πάρκο Παύλου Μελά ενώ επισημάνθηκε ότι η ροή της χρηματοδότησης είναι κανονική. Ο κ. Κούβελας αναφέρθηκε στη σημασία του έργου για την αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής και την ικανοποίηση πολλών αναγκών των κατοίκων με την αξιοποίηση ενός χρόνια ανεκμετάλλευτου χώρου.

Ο Βουλευτής της ΝΔ, ανταποκρίθηκε θετικά στην ανάγκη αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων στην ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Κούβελας επανέλαβε την θέση του για την άμεση αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου και τη χωροθέτηση του νέου Ογκολογικού Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης σε αυτό: «Τη βέλτιστη χωροθέτησή του εξυπηρετεί ιδανικά η έκταση του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου στον Δήμο Παύλου Μελά, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Το νέο Αντικαρκινικό θα δέχεται πρακτικά ασθενείς από όλη την Ελλάδα. Η περιοχή προσφέρει εύκολη πρόσβαση και με αστική συγκοινωνία, απ’ όπου κι αν έρχεται κάποιος, διαθέτει δίκτυα και άλλες αναγκαίες αστικές υποδομές και έχει πολύ χώρο για στάθμευση αυτοκινήτων εργαζομένων και επισκεπτών του νοσοκομείου»

Ακόμη, στην συζήτηση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα έργα περιβαλλοντικής αναβάθμισης, σε έργα επέκτασης των υποδομών, στη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας, της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των δημοτών.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Πατρέων: Κοινή ανακοίνωση 28 δημοτικών συμβούλων

@dmin

OAΣΘ: Χωρίς λεωφορεία αύριο 13.00 με 17.00 η Θεσσαλονίκη

@dmin

ΠΚΜ: Εκδηλώσεις για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα