Συνεντεύξεις - Απόψεις Υπουργεία

Δ.Βαρτζόπουλος σταδιακό άνοιγμα των οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων

vartzopoulos ota24
Δηλώσεις σχετικά με τον σταδιακό άνοιγμα των οικονομικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων έκανε ο Βουλευτής Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Ο Βουλευτής χαρακτήρισε την χαλάρωση των μέτρων επιστροφή στην φυσιολογική ζωή. «Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, η επιδημία υποχωρεί αλλά βέβαια είναι ακόμη εδώ.

Έχουμε ακόμη δρόμο. Εάν δεν προσέξουμε μπορεί να ξαναφουντώσει, τώρα ή το φθινόπωρο. Πρέπει να δείξουμε υπευθυνότητα και κοινωνική συνείδηση. Μάσκες και  αποστάσεις παντού , όλοι να κάνουμε εμβόλιο το ταχύτερον δυνατόν» τόνισε.

«Δεν τα καταφέραμε άσχημα. Βεβαίως υπήρξαν αστοχίες, είμαστε όμως καλύτερα και από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Ζήσαμε μια βαθειά ύφεση, μεγάλη οικονομική καταστροφή. Υπάρχουν όμως ελπίδες πολλές, για ανάπτυξη και μάλιστα πάνω από τον  ευρωπαϊκό μέσον όρο. Συνυπολογίζοντας τα  χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης είμαστε  πρώτοι στον κόσμο σε αναλογία δαπανών αντιμετώπισης της πανδημίας» υπογράμμισε ο κ. Βαρτζόπουλος.

Τέλος, επισήμανε πως «Είναι μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουμε το παραγωγικό μοντέλο της χώρας, να  βοηθήσουμε τις μικρές επιχειρήσεις να εξειδικευτούν, να συνεργαστούν, να μεγαλώσουν.  Να φτιάξουμε σύστημα υγείας εφάμιλλο των καλύτερων  ευρωπαϊκών.

Να φτιάξουμε ένα κοινωνικό κράτος, που θα προστατέψει την περιουσία των ευάλωτων νοικοκυριών, που θα βοηθήσει όλους αυτούς, που για λόγους οικονομικούς αλλά και ασθενείας, σωματικής είτε ψυχικής, κινούνται στο περιθώριο.

Είναι μια μοναδική́ ευκαιρία να γίνουμε δυνατότεροι, σοφότεροι, καλύτεροι».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ελεγχοι σε όλη την Ελλάδα όλο το 24ωρο – 300 ευρώ πρόστιμο

ΥΠ. Παιδείας: Εξ’ αποστάσεως η εξεταστική του χειμερινού εξαμήνου

Υπουργείο Παιδείας: Με μαθήματα τα Σάββατα και τις αργίες η αναπλήρωση όλων των χαμένων ωρών διδασκαλίας

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα