ΔήμοιΟΤΑ

ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης: Δεν υπάρχει κίνδυνος διακοπής υδροδότησης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης προέβη σε ανακοίνωση προς του πολίτες ενημερώνοντας πώς δεν υπάρχει κίνδυνος διακοπής υδροδότησης της Αλεξανδρούπολης και των οικισμών.

Επειδή το νερό είναι το πλέον πολύτιμο αγαθό, αυτές τις μέρες, μέσα στις πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, γίνεται υπεράνθρωπη προσπάθεια, να διορθώσουμε όποια βλάβη προκληθεί από το πέρασμα της φωτιάς, από την υπερλειτουργία (λόγω εφοδιασμού πυροσβεστικών ) ή από τις αυξημένες θερμοκρασίες στις πληγείσες περιοχές.

Παρακαλούμε θερμά τους δημότες, να μην πιστεύουν ανακοινώσεις πανικού και ανακοινώσεις χωρίς την έγκριση της ΔΕΥΑΑ. Πρώτοι εμείς, θα ειδοποιούσαμε εάν υπήρχε κίνδυνος διακοπής υδροδότησης του αστικού ιστού.

Υπάρχει εφεδρικό σχέδιο, εναλλακτική πηγή ηλεκτροδότησης του Διυλιστηρίου που υδροδοτεί Αστικό Ιστό , Δημοτική Ενότητα Τραϊανούπολης όλη ,Παλαγία , Χηλή , Μαΐστρο , Απαλό , Αμφιτρίτη .

Έχουμε ήδη από χθες γεννήτριες σε χωριά και όπου δεν έχει ρεύμα ηλεκτροδοτούμε τις γεωτρήσεις .Δεν θα κρατούσαμε κρυφή μια τέτοια πληροφορία.

Αποδεχόμαστε ότι είμαστε κάτω από αβέβαιες συνθήκες, όμως με τα δεδομένα που έχουμε δεν κινδυνεύει ο δήμος από διακοπή υδροδότησης.

Ανά περιοχές, κατά διαστήματα, υπάρχουν βλάβες που επιδιορθώνονται. Είμαστε πάντα σε εγρήγορση και επεμβαίνουμε άμεσα. Ο παντοδύναμος ΘΕΟΣ συμπαρίσταται και επικαλύπτει κάθε προσπάθεια μας.

Τα μόνα σημεία που δεν μπορούμε να επέμβουμε ακόμη και να ηλεκτροδοτήσουμε γεωτρήσεις είναι η Μάκρη λόγω της τεράστιας φωτιάς και ο πάνω οικισμός της Παλαγίας (παίρνουν από νότια μεριά Παλαγίας ).

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Α.

Χαράλαμπος Σ. Μιχαηλίδης

Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους .

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Δέλτα: Δωρεά δέκα απινιδωτών από την HELLENiQENERGY

@dmin

Δήμος Παύλου Μελά: 21 σχολικές μονάδες θωρακίζονται με απινιδωτές

@dmin

Βόρεια Εύβοια: Οργή για το «κούρεμα» σε δημοτικά σχολεία και Πυροσβεστική υπηρεσία

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα