Δημήτρης Παπαστεργίου: “Να βγούμε νικητές από τη μάχη”

ota24 dimarhos_trikkaion_papastergioy_14

Βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Προέδρου της ΚΕΔΕ – Δημάρχου Τρικκαίων, με αφορμή τα μέτρα για τον Κορωνοϊο – Covid-19

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, έστειλε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που απευθύνεται σε όλους τους Αιρετούς, τους εργαζόμενους στην Αυτοδιοίκηση αλλά και στους πολίτες που δοκιμάζονται από την νέα πραγματικότητα του Κορωνοϊού.

Στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, στέκεται ιδιαίτερα στο σπουδαίο έργο που επιτελούν και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία όλοι οι εργαζόμενοι στους Δήμους. Από την καθαριότητα και την ύδρευση, μέχρι τις κοινωνικές δομές για μία ακόμη φορά δείχνουν ότι ο πολίτης και η κάθε τοπική κοινωνία μπορεί να βασίζεται στο Δήμο της.

Ο κ. Παπαστεργίου καλεί όλους τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες και τα μέτρα για την μείωση της εξάπλωσης του φονικού ιού ακολουθώντας απαρέγκλητα τις οδηγίες της Κυβέρνησης και των αρμόδιων αρχών.

Μέσα σε ένα λεπτό, ο κ. Παπαστεργίου τονίζει την ατομική υπευθυνότητα αλλά και την κοινωνική ευθύνη όλων μας για να «βγούμε νικητές από τη μάχη» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

“Μένουμε στο σπίτι. Αλλά μένουμε πιστά, δίπλα στον πολίτη” είναι το μήνυμα του Δημήτρη Παπαστεργίου.

Δημήτρης Παπαστεργίου: “Μενουμε σπίτι – Μένουμε δίπλα στον πολίτη”

Δημήτρης Παπαστεργίου: “Να βγούμε νικητές από τη μάχη”Βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Προέδρου της ΚΕΔΕ – Δημάρχου Τρικκαίων, με αφορμή τα μέτρα για τον Κορωνοϊο – Covid-19Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, έστειλε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που απευθύνεται σε όλους τους Αιρετούς, τους εργαζόμενους στην Αυτοδιοίκηση αλλά και στους πολίτες που δοκιμάζονται από την νέα πραγματικότητα του Κορωνοϊού.Στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, στέκεται ιδιαίτερα στο σπουδαίο έργο που επιτελούν και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία όλοι οι εργαζόμενοι στους Δήμους. Από την καθαριότητα και την ύδρευση, μέχρι τις κοινωνικές δομές για μία ακόμη φορά δείχνουν ότι ο πολίτης και η κάθε τοπική κοινωνία μπορεί να βασίζεται στο Δήμο της.Ο κ. Παπαστεργίου καλεί όλους τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες και τα μέτρα για την μείωση της εξάπλωσης του φονικού ιού ακολουθώντας απαρέγκλητα τις οδηγίες της Κυβέρνησης και των αρμόδιων αρχών.Μέσα σε ένα λεπτό, ο κ. Παπαστεργίου τονίζει την ατομική υπευθυνότητα αλλά και την κοινωνική ευθύνη όλων μας για να «βγούμε νικητές από τη μάχη» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.“Μένουμε στο σπίτι. Αλλά μένουμε πιστά, δίπλα στον πολίτη” είναι το μήνυμα του Δημήτρη Παπαστεργίου. #KEDE #Covid19 #Aftodioikisi #MenoumeSpiti #DiplaStonPoliti

Δημοσιεύτηκε από Κ.Ε.Δ.Ε στις Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *