ΔήμοιΥγεία

Δήμος Αλίμου: Εθελοντική Αιμοδοσία

Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι δώρο ζωής και προσφοράς σε συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη το πολύτιμο αγαθό, το αίμα.

Ο Δήμος Αλίμου απευθύνει πρόσκληση μια μία ακόμη φορά τους συμπολίτες να δώσουν το «παρών» και να αιμοδοτήσουν την Παρασκευή 08/03/2024 στον χώρο του Α’ ΚΑΠΗ (Λ. Καλαμακίου 72) και το Σάββατο 09/03/2024 στον χώρο του Β’ ΚΑΠΗ (Ελ. Βενιζέλου 17) από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00.

Η τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία, που χρόνια πραγματοποιεί η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αλίμου, διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα σε αίμα σε όσους το έχουν ανάγκη στην καθημερινότητά τους αλλά και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως φυσικές καταστροφές, Covid-19 κ.τ.λ. .

Για την αποφυγή συνωστισμού και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες να κλείνουν ραντεβού στα τηλέφωνα: 210-9853648 και 210-9886947 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:30 π.μ. – 14:30.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Πατρέων: Προχωρά στην εγκατάσταση Μωβ Κάδων ανακύκλωσης

@dmin

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Παρουσίαση υποψηφίων συνδυασμού «Ορμή. Όραμα. Ομάδα» του Υποψηφίου Δημάρχου Πάρη Τσογκαρλίδη

@dmin

Μεταναστευτικό : Τέσσερα (4) μέτρα για τις τοπικές κοινωνίες

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα