Δήμοι

Δήμος Χαλκηδόνας: Υπεγράφη η σύμβαση για την ασφαλτόστρωση σε οικισμούς

Υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Χαλκηδόνος, Σταύρου Αναγνωστόπουλου και του αναδόχου η σύμβαση του έργου «Aνάπλαση και ασφαλτόστρωση σε οδούς των οικισμών Αγίου Αθανασίου, Χαλκηδόνος και Γέφυρας του Δήμου Χαλκηδόνος», προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Το σημαντικό και αναγκαίο αυτό έργο για την καθημερινότητα και την ασφάλεια των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις και παρεμβάσεις στις επεκτάσεις των παραπάνω οικισμών με σκοπό να βελτιωθεί η ασφάλεια και οι συνθήκες κυκλοφορίας.

«Υπογράψαμε σήμερα με τον ανάδοχο τη σύμβαση για νέες ασφαλτοστρώσεις και αναπλάσεις στο Δήμο μας, που θα αλλάξουν την εικόνα του οδικού μας δικτύου, το οποίο παρουσιάζει χρόνιες ελλείψεις», τόνισε ο Δήμαρχος Σταύρος Αναγνωστόπουλος τονίζοντας ότι το οδικό δίκτυο του Δήμου χρήζει συνεχούς φροντίδας και ανανέωσης.

«Συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση και επιμονή να εργαζόμαστε για το καλό όλων και τη βελτίωση των υποδομών μας. Για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια γίνεται ένα τόσο εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε όλες τις κοινότητες του Δήμου μας», υποστήριξε ο κ. Αναγνωστόπουλος και συμπλήρωσε: «Προσπαθούμε ώστε να επιτύχουμε την πρώτη αυτή τετραετία όσο το δυνατό περισσότερα έργα και παρεμβάσεις για την καθημερινότητα και την ασφάλεια των συνδημοτών μας, στο πλαίσιο των προγραμματικών μας δεσμεύσεων το 2019, υλοποιώντας αυτή τη στιγμή έργα οδοποιίας προϋπολογισμού άνω των 5.5 εκ. ευρώ. Στόχος μας είναι να κάνουμε τον Δήμο μας πιο ασφαλή για τους πεζούς, τους οδηγούς και κυρίως τα παιδιά μας», κατέληξε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Θεσσαλονίκης: Διευρυμένη λειτουργία των ΚΕΠ λόγω εκλογών

@dmin

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ξεκινάει υλοποίηση του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την τηλεμετρία – έλεγχο διαρροών ύδρευσης»

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα