Δήμοι

Δήμος Δέλτα: Αναστολή λειτουργίας αθλητικών κέντρων και γυμναστηρίων σχολικών μονάδων

Η ανεξέλεγκτη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού και η υπαγωγή της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης  στο επίπεδο 3  των προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποτροπή της διασποράς του COVID-19, οδήγησαν τον Δήμαρχο Δήμου Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη να λάβει απόφαση για την προσωρινή αναστολή και λειτουργία των αθλητικών και πολιτιστικών χώρων και δομών ως τις 5 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία των παρακάτω δομών και λειτουργών:

  1. Το σύνολο των κλειστών και ανοιχτών δημοτικών και σχολικών αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και όλων των δημοτικών γηπέδων και σταδίων. Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα δεν επιτρέπεται η πραγματοποίηση προπονήσεων και αγώνων σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

  2. Το σύνολο των δημοτικών αθλητικών και πολιτιστικών τμημάτων.

  3. Το σύνολο των χώρων υποδοχής – στέγασης των Πολιτιστικών Συλλόγων, οι οποίοι (χώροι) ευρίσκονται εντός σχολικών διδακτηρίων.

«Με επίγνωση της ευθύνης μας, απέναντι στην τοπική κοινωνία και τους πολίτες του Δήμου Δέλτα, επιχειρούμε να φανούμε χρήσιμοι και να αποτρέψουμε οποιαδήποτε δυσμενή εξέλιξη στο θέμα της υγειονομικής ασφάλειας σε τοπικό επίπεδο.  Με την ήδη διαπιστωμένη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και στην πιθανότητα ανεξέλεγκτης επέκτασης του νέου ιού, υπάρχει μόνο μία επιλογή, να την περιορίσουμε άμεσα με συνευθύνη όλων.

Αναλαμβάνουμε το μερίδιο της ευθύνης που αναλογεί στον καθένα μας. Η Υγειονομική Ασφάλεια της κοινωνίας μας, είναι πρώτιστη προτεραιότητα και προαπαιτούμενο της Εθνικής Ασφάλειας της χώρας.

Κάνοντας πράξη την ατομική προστασία μας, βοηθάμε τη συλλογική προστασία όλων των συμπολιτών μας και τη χώρα να αντιμετωπίσει με επιτυχία εθνικές και υγειονομικές προκλήσεις.

Με αποφασιστικότητα, υπομονή και στοχευμένες αποφάσεις, τελικά θα νικήσουμε το αόρατο και ύπουλο νέο ιό, αλλά αυτό πρέπει να γίνει με τις μικρότερες δυνατές απώλειες» τόνισε ο Δήμαρχος, Γιάννης Ιωαννίδης.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Παύλου Μελά: Αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ για την καύση RDF SRF από το ΤΙΤΑΝ

@dmin

Δήμος Δέλτα: Ορκωμοσία νέας Δημοτικής Συμβούλου

@dmin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Με δύο παρελάσεις ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα