ΔήμαρχοιΟΤΑ

Δήμος Φαρκαδόνας: Νέος δήμαρχος εκλέχθηκε ο Σπύρος Αγναντής

Μετά την απώλεια του Γιάννη Σακελλαρίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από δύο εβδομάδες., εκλέχθηκε ομόφωνα μετά από μυστική ψηφοφορία Νέος δήμαρχος Φαρκαδόνας ο κ. Σπύρος Αγναντής,  ο οποίος καλείται πλέον να κρατήσει το τιμόνι του Δήμου για τα επόμενα τρία έτη που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της δημοτικής περιόδου 2019-2023.

Παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες ημέρες εκφράστηκε ενδιαφέρον από δημοτικούς συμβούλους να μετέχουν στη διαδικασία ως υποψήφιοι, τελικά υπήρξε μια υποψηφιότητα εκείνη του κ. Αγναντή, ο οποίος για το τυπικό μέρος τέθηκε σε ψηφοφορία και έγινε αποδεκτός με 8 θετικές ψήφους και ένα λευκό.

Ο κ. Αγναντής ιδιαίτερα συγκινημένος, αμέσως μετά την εκλογή του στο αξίωμα του δημάρχου ευχαρίστησε τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του, τονίζοντας ότι για εκείνο προέχει η ομόνοια στην ομάδα, προκειμένου ο Δήμος να προχωρήσει και να συνεχιστεί το έργο που οραματίστηκε ο προκάτοχός του, αείμνηστος Γιάννη Σακελλαρίου.

Όπως ανέφερε δεν υπάρχουν διαχωρισμοί σε πρόσωπα και περιοχές, όλοι και όλες οι κοινότητες είναι ίσοι μεταξύ ίσων και ο στόχος είναι κοινός: Δουλειά και προσήλωση στα προβλήματα των πολιτών και του Δήμου για την άμεση επίλυση τους.

Επικεντρώθηκε στο δύσκολο δρόμο που έχει μπροστά του ο Δήμος Φαρκαδόνας σε αυτή την δύσκολη εποχή λόγω της πανδημίας αλλά και στις ευκαιρίες που πρέπει κερδηθούν προκειμένου ο Δήμος Φαρκαδόνας να προχωρήσει αναπτυξιακά μέσω της υλοποίησης μικρών και μεγάλων έργων με κεντρική και ευρωπαϊκή χρηματοδότηση αλλά και με δημοτική συμμετοχή.

Πηγή: krinilive

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Θέρμης: Βράβευση μαθητών και μαθητριών που διακρίθηκαν για τις δεξιότητές τους

@dmin

ΠΚΜ: Τα μέτρα βιοασφάλειας σε χοιροτροφικές εκμεταλλεύσεις λόγω κρουσμάτων Αφρικανικής Πανώλης των χοίρων

@dmin

Δήμος Παύλου Μελά: Δωρεάν προληπτικός έλεγχος για HIV – Aids και Ηπατίτιδα B και C

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα