Δήμοι

Δήμος Ηρωικής Νήσου Κάσου: Συγχαρητήρια επιστολή προς το νέο Αρχηγό Γ.Ε.Ε.Θ.Α

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του  ως Αρχηγός Γ.Ε.Ε.Θ.Α  ο  Δήμαρχος της Hρωϊκής Nήσου Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος απέστειλε  την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή  στον Στρατηγό  Δημήτρη  Χούπη .

«Με την παρούσα θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την ανάληψη των νέων καθηκόντων σας  ως Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων και να σας ευχηθούμε υγεία και επιτυχία, για το συμφέρον της πατρίδας μας, στην υλοποίηση του οράματός σας

Επιπρόσθετα, θα θέλαμε  να σας ευχαριστήσουμε για την αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου της Στρατιωτικής Ιεραρχίας (95 ΑΔΤΕ, ΔΑΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ και του ΛΕΘ Η.Ν. Κάσου), η οποία κατά τα τελευταία χρόνια , όπως καθορίσατε από τότε που κατείχατε τα καθήκοντα Διοικητή 95 ΑΔΤΕ και ΑΣΔΕΝ, συνεχίζει να είναι άκρως παραγωγική και νησιωτική κάτι που καθιστά αναπόσπαστο κομμάτι της Η.Ν. Κάσου τη τοπική στρατιωτική  μας υπηρεσία.

Ο Δήμος μας θα συνεχίσει να συνδράμει, σύμφωνα με τις δυνατότητές του, στο έργο του διοικητού ΛΕΘ Η.Ν. Κάσου,  ο οποίος είναι δίπλα μας σε κάθε ανάγκη που έχει το Ηρωικό μας Νησί, πάντα με  αξιοπρέπεια και ήθος,  τόσο ο ίδιος  όσο και οι οπλίτες υπηρετούντες κάτω από αυτόν.

Παρακαλούμε δεχτείτε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας, και επιτρέψτε μου να σας αναφέρουμε  ότι αισθανόμαστε, περισσότερο από ποτέ, δίπλα μας τις Ένοπλες Δυνάμεις ,  με την παρουσία σας στο ύπατο αξίωμα αυτών».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Χαλκηδόνος: Υπογράφτηκε από την ΠΚΜ η σύμβαση καθαρισμού της τάφρου «Βαρδαρόβαση»

@dmin

Δήμος Παύλου Μελά: Συλλογή τροφίμων για το Πάσχα

@dmin

Δήμος Αγρινίου: Έναρξη λειτουργίας των Βρεφικών και Παιδικών σταθμών

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα