Προκηρύξεις

Δήμος Καλαμαριάς: Πρόσληψη προσωπικού (Δέκα Καθηγητές Φυσικής Αγωγής)

Ο Δήμος Καλαμαριάς δημοσίευσε προκήρυξη για την πρόσληψη δέκα (10) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως 8 μηνών, με ωριαία αποζημίωση για τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους περιόδου 2020-2021.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι Π.Φ.Α που επιθυμούν να απασχοληθούν στα Π.Α.γ.Ο., υποβάλλουν αίτηση στο φορέα υλοποίησης η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται με τα εξής δικαιολογητικά:

 • Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.
 • Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή.
 • Φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.
 • Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
 • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
 • Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος.

Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως:

 • Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων)
 • Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.λπ.)
 • Πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτελούν κριτήριο επιλογής.

Κατά περίπτωση όπου απαιτούνται ή υφίστανται:

 • Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
 • Αναγγελία άσκησης επαγγέλματος Προπονητή αθλήματος(ων) (όπου κρίνεται εκ του εξειδικευμένου προγράμματος και της προκήρυξης αναγκαία προϋπόθεση)

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις αποκλειστικά ταχυδρομικά για δέκα (10) ημέρες από ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 έως και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020.

Η Διεύθυνση αποστολής είναι:

Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Διοίκησης & Ανθρώπινου Δυναμικού, οδός Αγ. Νικολάου & Μικρουλέα, Καλαμαριά, ΤΚ 55132, υπόψη κας Σιώτα Ειρήνης Χρυσοβαλάντου (τηλ: 2313314202 email siota@kalamaria.gr),

Μπορείτε να κατεβάσετε την Προκήρυξη ΕΔΩ

Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 6Κ/2021 για 115 μόνιμες προσλήψεις στο ΥΠΟΙΚ

ΑΣΕΠ: Δημοσιεύθηκε η Προκήρυξη 6Κ 2020 για 1.209 μόνιμες προσλήψεις

ΑΣΕΠ: Έκδοση Προσωρινών αποτελεσμάτων της Προκήρυξης 2Κ/2020

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα