Δήμοι

Δήμος Κομοτηνής: Εκπαιδευτικές δράσεις Α’ Βοηθειών για παιδιά (5+ ετών) και ενήλικες

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιούνται με την ΚΟΙΝΣΕΠ  «Κομοτηνή Εν Δράσει» και το  Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού , σας προσκαλούν σε μια σειρά εκπαιδευτικών δράσεων με θέμα τις Πρώτες Βοήθειες για παιδιά  και ενήλικες στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής.

Πρόγραμμα

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου

18:00: Εκπαιδευτική δράση για παιδιά 5-7 ετών

18:00: Χρήσιμες συμβουλές πρώτων βοηθειών για γονείς

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου    

11:00: Εκπαιδευτική δράση για παιδιά 7+. Τα παιδιά μέσα από διαδραστικά παιχνίδια θα έρθουν σε επαφή με  ειδικό εξοπλισμό και θα εφαρμόσουν πρακτικές πρώτων βοηθειών.

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου     

15:00-21:00: Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρώτων βοηθειών, βάσει των διεθνών σχετικών δημοσιεύσεων και πρωτοκόλλων επείγουσας παροχής φροντίδας.

Στο πρόγραμμα εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν τόσο θεωρητικά όσο και στην πρακτική εφαρμογή της Kαρδιοαναπνευστικής Aναζωογόνησης και στη χρήση Aυτόματου Eξωτερικού Aπινιδιστή, σε εξειδικευμένα προπλάσματα και εκπαιδευτικούς απινιδιστές.

Οι  Εθελοντές  Σαμαρείτες,  οι  Εθελοντές  Διασώστες  και  οι  Εθελοντές  Ναυαγοσώστες  του  Ελληνικού  Ερυθρού  Σταυρού,  εργάζονται  καθημερινά  σε  τοπικό, εθνικό  και διεθνές επίπεδο,  συμμετέχοντας  σε  πλήθος  υπηρεσιών  ή  αποστολών  του  Ελληνικού  Ερυθρού  Σταυρού. Μεταξύ άλλων παρέχουν πιστοποιημένη εκπαίδευση πολιτών σε βασικές γνώσεις πρώτων βοηθειών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής στο τηλέφωνο 2531022589, ή στο e-mail:vivkomot@otenet.gr

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Ασφαλτοστρώσεις στον Χορτιάτη

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Νέο ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ

@dmin

Δήμος Παύλου Μελά: Εκδήλωση Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα