Δήμοι

Δήμος Κομοτηνής: Έναρξη Σχολικού Μαραθωνίου Ανακύκλωσης – Followgreen 2023-2024

Ο Δήμος Κομοτηνής έχοντας ως στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς, πρόκειται να ξεκινήσει για 5η συνεχή χρονιά τον Σχολικό Μαραθώνιο «Πάμε Ανακύκλωση» σε σχολεία του Δήμου.

Οι μαθητές με τη βοήθεια γονέων και εκπαιδευτικών, θα συλλέγουν ανακυκλώσιμα υλικά (χαρτί , αλουμίνιο, πλαστικό, καπάκια, μπαταρίες και τηγανέλαιο) σε ειδικούς κάδους που έχουν ήδη τοποθετηθεί ή πρόκειται να τοποθετηθούν  εντός των σχολικών μονάδων.

Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στο 2ο Λύκειο Κομοτηνής, στις 11:00 και ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός στην πλατφόρμα από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Στόχος της δράσης είναι οι μαθητές, «πρωταγωνιστές» της προσπάθειας αυτής, να διδαχθούν στην πράξη την αξία της σωστής ανακύκλωσης, ώστε να «ταξιδέψει» το μήνυμα για ορθή διαλογή στην πηγή στους γονείς— πολίτες του Δήμου μας.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κομοτηνής: Πρόσκληση σε φορείς και συλλόγους για συμμετοχή στο 2ο Φεστιβάλ ΓΟΥΕΛ ΚΟΜ@Εθελοντισμός

@dmin

Δήμος Θέρμης: Παράσταση διαμαρτυρίας του δήμου και επαγγελματιών στο υποκατάστημα της Τράπεζας Αττικής στη Θέρμη

@dmin

Δήμος Πατρέων: Σύγκρουση του Δήμου με τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα