Δήμοι

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου προχώρησε στην απλοποίηση της διαδικασίας εγγραφής των ετεροδημοτών στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 43 του ν. 4648/2019, έχει τεθεί σε λειτουργία ειδική εφαρμογή στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://aitiseis.eterodimotes.gov.gr/ μέσω της οποίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προβούν στην υποβολή αίτησης για την εγγραφή τους στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών, προκειμένου να μπορούν να ψηφίσουν από τον τόπο διαμονής τους τους συνδυασμούς της εκλογικής περιφέρειάς τους.

Οι σχετικές ηλεκτρονικές αιτήσεις μεταβολής στοιχείων καθώς και αιτήσεις διαγραφής από τους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών πραγματοποιούνται μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής αιτήσεων ετεροδημοτών (gov.gr –> Αίτηση ετεροδημότη), μέσω ταυτοποίησης του εκλογέα με τα διαπιστευτήρια πρόσβασης που διαθέτει αυτός για τις εφαρμογές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημόσιων Εσόδων (ΑΑΔΕ) – κωδικοί TAXIS.

Οι αιτήσεις είναι επίσης δυνατό να υποβάλλονται από τους ίδιους τους εκλογείς, στους οικείους Δήμους καθώς και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.).

Πληροφορίες για το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, στο Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης, στα τηλέφωνα: 2313 302147, 135, 144.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Λαγκαδά: Αποκατάσταση δρόμου για τις Πέντε Βρύσες

@dmin

Δήμος Νέας Προποντίδας: Ξεκινά η εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμα

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Οι υποψήφιοι της παράταξης «Ανθρώπων Έργα» του Παντελή Τσακίρη

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα