ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Επιχείρηση απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων

Συντονισμένη επιχείρηση για την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων πραγματοποιεί ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης του φαινομένου που πλήττει το δημόσιο χώρο, δημιουργώντας τοπικές εστίες μόλυνσης και προβλήματα στη λειτουργικότητα και στην αισθητική εικόνα της πόλης.

Η δράση την οποία συντονίζει η Δημοτική Αστυνομία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τα συνεργεία περισυλλογής να έχουν προχωρήσει τα τρία τελευταία χρόνια στην απομάκρυνση 201 οχημάτων που έχουν καταγραφεί και σημανθεί ως εγκαταλελειμμένα και στις δύο δημοτικές ενότητες του δήμου, ενώ 35 ακόμη οχήματα έχουν λάβει ειδική σήμανση από τη δημοτική αστυνομία και είναι έτοιμα να απομακρυνθούν από τα σημεία στα οποία έχουν εγκαταλειφθεί.

«Στόχος μας είναι να εξαλείψουμε το σοβαρό αυτό πρόβλημα, το οποίο πλήττει την εύρυθμη λειτουργία του δήμου μας» τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, επισημαίνοντας ότι με την απομάκρυνση των 201 εγκαταλελειμμένων οχημάτων κατά την τελευταία τριετία απελευθερώθηκαν περισσότερα από 2.500 τετραγωνικά μέτρα δημόσιου χώρου, τα οποία καθαρίστηκαν από τη βρωμιά και τη ρύπανση, δίνοντας ανάσα στις γειτονιές.

Σημειώνεται ότι η δημοτική αστυνομία μετά από σχετικές αναφορές των πολιτών και αφού προβεί στην επικόλληση ειδοποίησης προς τον ιδιοκτήτη του οχήματος, με την παρέλευση του ορισμένου εκ νόμου χρονικού διαστήματος – εφόσον αυτό δεν έχει απομακρυνθεί – προχωρά στην περισυλλογή του, ώστε να προωθηθεί για ανακύκλωση.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνουν τη Δημοτική Αστυνομία για την ύπαρξη εγκαταλελειμμένων οχημάτων στην περιοχή τους στο τηλέφωνο: 2310 666611.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Δέλτα: Συνεχίζονται οι ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών

@dmin

Δήμος Παύλου Μελά: Έρχεται το 6ο Εργαστήρι των Παιδικών Σταθμών

@dmin

Δήμος Θεσσαλονίκης: Το νέο σχήμα διοίκησης του Δήμου ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα