ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Παραλαβή εννέα σύγχρονων απορριμματοφόρων

Με εννέα (9) σύγχρονα απορριμματοφόρα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας ενισχύεται ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου στην προσπάθεια του να αναβαθμίσει τον δημοτικό στόλο των απορριμματοφόρων και να βελτιώσει το σύστημα αποκομιδής των απορριμμάτων.

Τα νέα οχήματα αποτελούν μέρος του επιχειρησιακού σχεδιασμού αναβάθμισης και ανανέωση του μηχανοκίνητου εξοπλισμού, συνολικού ύψους 1.450.000€ της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης που έχουν στόχο να προάγουν την αποτελεσματικότητα του έργου και συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό των υποδομών καθαριότητας.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανανέωση που έχει γίνει στον στόλο της Καθαριότητας τα τελευταία χρόνια, η οποία αναλυτικά περιλαμβάνει την απόκτηση:

  • 6 απορριμματοφόρων μέσω του  προγράμματος Φιλόδημος
  • 2 απορριμματοφόρων με ιδίους πόρους
  • 1 απορριμματοφόρου μέσω ΕΣΠΑ

Ο Δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός που παραβρέθηκε στην παραλαβή της τελευταίας φάσης της προμήθειας των καινούριων απορριμματοφόρων, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα νέα αποκτήματα που ενισχύουν τις δημοτικές υποδομές και συμβάλλουν στην επίτευξη του στόχου για την καθαριότητα και την ευταξία της πόλης.  “Η καθαριότητα στο δήμο μας άλλαξε σελίδα και σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να βάζουμε ακόμη ένα λιθαράκι για την αποδοτικότητα του συστήματος αποκομιδής, θέτοντας στην πρώτη γραμμή σύγχρονα μέσα και εξοπλισμό που απέκτησε ο δήμος μας με την αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου χρηματοδοτικού εργαλείου” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου.

Το στοίχημα για την ανανέωση του μηχανοκίνητου εξοπλισμού της Καθαριότητας γίνεται πραγματικότητα. Οι νέες προμήθειες ενισχύουν ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητα των υπηρεσιών μας και συμβάλλουν στην αναβάθμιση των συνθηκών ασφαλείας των εργαζομένων, μειώνοντας παράλληλα το λειτουργικό κόστος. Με την απόκτηση των νέων οχημάτων τα πλάνα μας περνούν από το στάδιο της δρομολόγησης στην ώριμη πλέον φάση της υλοποίησης. Είμαστε περήφανοι για αυτήν την προσπάθεια” επισήμανε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Χρήστος Δεμερτζής και πρόσθεσε: “Η καθαριότητα της πόλης μας είναι υπόθεση όλων μας, Δήμου και Πολιτών. Αξίζουμε έναν δήμο καθαρό και περιποιημένο και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να συμβάλουμε όλοι“.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Λαμιέων: «Θερμοπύλεια 2023»

@dmin

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Παράταση στις εγγραφές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Μείωση στα Δημοτικά Τέλη των Νοικοκυριών

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα