Επικαιρότητα

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου Ψηφιακή Πλατφόρμα Ενημέρωσης Ανέργων

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου συμβάλλοντας έμπρακτα στην καταπολέμηση της ανεργίας σε τοπικό επίπεδο, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας ψηφιακής πλατφόρμας για την ενημέρωση των ανέργων πολιτών.

Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ για τη στήριξη των δημοτών που βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας, παρέχοντας – με την αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας – άμεση ενημέρωση των ανέργων για κάθε θέση εργασίας, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, με περιοχή αναφοράς τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου και ολόκληρη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας οι εγγεγραμμένοι στο σύστημα άνεργοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τις διαθέσιμες σε πραγματικό χρόνο θέσεις εργασίας, σύμφωνα με τα προσόντα, τις σπουδές, τις δεξιότητες και την εμπειρία που διαθέτουν, χωρίς να δαπανούν χρόνο, χρήματα και κόπο στην προσπάθεια να βρουν εργασία.

Η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία υποστήριξης/ενημέρωσης των ανέργων παρέχει συνεχή και άμεση εξατομικευμένη πληροφόρηση στον κάθε άνεργο, βάσει μια αυτόματης συνδυαστικής διαδικασίας, όπου αντιστοιχίζονται αμέσως τα χαρακτηριστικά, από εργασιακή άποψη, του ενδιαφερομένου με τις αναγγελλόμενες θέσεις εργασίας.

Η φόρμα αίτησης ανέργου είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ψηφιακή Πλατφόρμα Ανέργων

Πληροφορίες

Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής – Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας & Νέας Γενιάς, οδός: Μαβίλη 6-8 και Πυθαγόρα γωνία, Εύοσμος

Υπεύθυνοι ψηφιακής πλατφόρμας: Γιώργος Κατσιούλης και Ερμίνα Κονδύλη, Τηλ: 2310 558505 – 2310 558506

e-mail: kk@kordelio-evosmos.gr & kks@kordelio-evosmos.gr

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΟΑΣΑ: Επιστρατεύονται 200 λεωφορεία των ΚΤΕΛ για την καθημερινή συγκοινωνία της Αθήνας

Συναγερμός με 482 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα

Covid stories: Καθηγητής ΑΠΘ «Ο κορονοϊός «κρύβεται» στον καπνό του τσιγάρου και σε ανοικτό χώρο»

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα