Δήμοι

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Συνάντηση για τον σχεδιασμό ανέγερσης Πυροσβεστικού Σταθμού

Σε συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός με τον Συντονιστή  Επιχειρήσεων Κεντρικής & Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Υποστράτηγο Μάριο Αποστολίδη και τον Αντιπύραρχο Πρόδρομο Αποστολίδη τέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης η δυνατότητα της ανέγερσης ενός σύγχρονου Πυροσβεστικού Σταθμού στα όρια του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Στη συνάντηση εργασίας, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου Ισαάκ Ξανθόπουλος και ο Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου Παναγιώτης Πετρίδης, εξετάστηκε η δυνατότητα παραχώρησης δημοτικής έκτασης που μπορεί να χαρακτηριστεί ως χώρος πυροσβεστικού σταθμό με το νέο ΤΠΣ, αποχαρακτηρίζοντας τον υφιστάμενο που βρίσκεται στην Καραολή & Δημητρίου, με κριτήριο την προσβασιμότητα και τις ιδιαίτερες τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές που θα διασφαλίσουν την αρτιότητα της υπό σχεδιασμού υποδομής.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός υπογράμμισε πως η δημιουργία ενός πυροσβεστικού σταθμού στο δήμο, λόγω και της γειτνίασης του με τη βιομηχανική ζώνη αλλά και λόγω της γεωγραφικής του θέσης, είναι απαραίτητη και αναγκαία για την ασφάλεια της περιοχής, ενώ τόνισε πως η δημοτική αρχή βρίσκεται στη διάθεση του πυροσβεστικού σώματος προκειμένου να εξευρεθεί ο κατάλληλος χώρος και να δρομολογηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται για την κατασκευή του.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Νομοθεσία διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τους Δήμους

admin

Lockdown: Τι αλλάζει στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

@dmin

Δήμος Θέρμης: Άρχισαν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα