ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Βοήθεια στις αιτήσεις για τη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»

[responsivevoice_button voice=”Greek Female” buttontext=”Ακούστε την Δημοσίευση”]

Στη διάθεση των γονέων για τη συμπλήρωση και υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής τους στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», που αφορά στη δωρεάν φοίτηση παιδιών στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς για την περίοδο 2020 – 2021, θέτει τις υπηρεσίες του ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου.

Στο πλαίσιο αυτό το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Κορδελιού Ευόσμου ενημερώνει τους γονείς που αντιμετωπίζουν δυσκολία στη συμπλήρωση και υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης – ώστε να λάβουν, εφόσον επιλέγουν, την «Αξία Τοποθέτησης» (voucher)-, ότι μπορούν να εξυπηρετηθούν από το Γραφείο των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στα τηλέφωνα: 2310703177, 2310700477 & 2310558213 .

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020.

Σημειώνεται ότι η φιλοξενία στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου αφορά σε παιδιά ηλικίας από 2,5 έως 4 ετών (γεννηθέντες το 2017 και το 2018, με την προϋπόθεση ότι το Σεπτέμβριο θα έχουν συμπληρώσει τα 2,5 έτη).

Ωφελούμενοι της δράσης είναι:

  • Μητέρες βρεφών, νηπίων και παιδιών, καθώς και μητέρες νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία,
  • Άτομα (γυναίκες και άνδρες), στα οποία έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια παιδιών ή άνδρες που βρίσκονται σε χηρεία.
  • Άτομα (γυναίκες και άνδρες), τα οποία έχουν οριστεί δικαστικοί συμπαραστάτες ή ασκούν επιμέλεια του συμπαραστατούμενου με δικαστική απόφαση.

Οι ωφελούμενες της δράσης θα πρέπει να είναι εργαζόμενες (μισθωτές, αυτοαπασχολούμενες), ή άνεργες, οι οποίες διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή άλλο ισοδύναμο έγγραφο.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» έχουν και οι μητέρες που εργάζονται στο δημόσιο.

Οι ωφελούμενες της δράσης θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Να έχουν την ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα κράτους-μέλους της Ε.Ε. ή είναι Ομογενείς ή είναι αλλοδαπές/αλλοδαποί από τρίτες χώρες και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα.
  • Να είναι εργαζόμενοι/νες (μισθωτοί/ές, αυτοαπασχολούμενοι/ες) ή να είναι άνεργοι/ες.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. ( www.eetaa.gr).

 Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή γίνεται με τη χρήση των κωδικών Taxisnet.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Γλυφάδας: Νηπιαγωγείο πρότυπη δομή μοναδικής αρχιτεκτονικής

Δήμος Λαγκαδά: Γιορτινό κλίμα από τα παιδιά του ΚΔΑΠ για καλό σκοπό

@dmin

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Προμήθεια λογισμικού για την Ανάπτυξη Εφαρμογών Έξυπνων Πόλεων και Τεχνολογιών (IoT)

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα