Δήμοι

Δήμος Λαγκαδά: Δημιουργία «Γραμμής Δημότη» για την εξυπηρέτηση πολιτών

Στη δημιουργία τηλεφωνικής γραμμής εξυπηρέτησης Δημότη προχωρά ο Δήμος Λαγκαδά, με στόχο την καταγραφή των τηλεφωνικών αιτημάτων που αφορούν σε ζητήματα, προβλήματα και έκτακτες ανάγκες που άπτονται στη δικαιοδοσία του Δήμου.

Η «Γραμμή Δημότη» που θα ενεργοποιηθεί το προσεχές διάστημα θα απαντά στον αριθμό 2394330270 και θα είναι διαθέσιμη και τις επτά ημέρες της εβδομάδας (Δευτέρα έως Κυριακή) από τις 08.00 το πρωί έως τις 10.00 το βράδυ.

Σκοπός είναι να εξασφαλίζεται με αυτόν τον τρόπο η άμεση ενεργοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όπως ακραία καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές, θέματα δημόσιας υγείας, αλλά και ζητήματα καθημερινότητας (καθαριότητα, οδοφωτισμός, πράσινο).

Η «Γραμμή Δημότη» θα λαμβάνει καθημερινά τα αιτήματα των δημοτών, τα οποία και θα διαβιβάζονται άμεσα προς διευθέτηση στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πορεία διευθέτησης των αιτημάτων θα παρακολουθείται σε καθημερινή βάση, ενώ οι δημότες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή του ωραρίου λειτουργίας της Γραμμής Δημότη σχετικά με την έκβαση του αιτήματός τους.

«Καθήκον της δημοτικής αρχής είναι να βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους δημότες. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Δήμος Λαγκαδά αποτελείται από 47 οικισμούς με αποτέλεσμα πολλά από τα αιτήματα των δημοτών να κολλάνε ή ακόμα και να αμελούνται. Η λειτουργία της Γραμμής Δημότη αναμένεται να μας λύσει τα χέρια, αφού τα αιτήματα θα προωθούνται έγκαιρα στα αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να διευθετούνται όσο τον δυνατόν γρηγορότερα», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κανονισμός Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Βόλβης

admin

Οδηγίες για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων, λόγω υψηλών θερμοκρασιών

admin

Δήμος Λαγκαδά: Πρόσληψη 13 ατόμων καθαριότητας σχολικών μονάδων

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα