Περιφέρειες

Δήμος Λαγκαδά: Νέος Δήμαρχος Λαγκαδά εξελέγη ο Γιώργος Ξενιτίδης

Σήμερα συνεδρίασε η διοικούσα παράταξη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβολίου Λαγκαδά, όπου και διεξήχθη η ψηφοφορία μεταξύ των εκλεγμένων μελών της.

Ενδιαφέρον για τη θέση του Δημάρχου εκδήλωσαν ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λαγκαδά Γιώργος Ξενιτίδης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών – Οικονομικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Χαράλαμπος Αϊβαζίδης και η Πρόεδρος της ΔΗΚΕ Λαγκαδά Ελισάβετ Κοτσώνη.

Στην πρώτη ψηφοφορία ο κ. Ξενιτίδης έλαβε7 ψήφους, ο κ. Αϊβαζίδης 5 και η κα Κοτσώνη 2 ψήφους, ενώ κατά την δεύτερη ψηφοφορία ο κ. Ξενιτίδης έλαβε 10 ψήφους, 3 ψήφους ο κ. Αϊβαζίδης και μία ψήφο η Κοτσώνη.

Ο Γιώργος Ξενιτίδης αναλαμβάνει καθήκοντα Δημάρχου Λαγκαδά έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εγκλωβισμένοι οι Δήμαρχοι σε γρανάζια γραφειοκρατίας

admin

Ενημέρωση του πρωθυπουργού έργων, δράσεων ανάπτυξης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ioannis Terzakis

Ηλεκτρονικά η διακίνηση εγγράφων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα