Δημοτικές Εκλογές 2023

Δήμος Λαγκαδά: Συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου Λαγκαδά Γιάννη Αναστασιάδη στον Σοχό

Ως μήνυμα αισιοδοξίας και επικράτησης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου που έστειλε ο Σοχός, μετέφρασε την μεγαλειώδη συγκέντρωση κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαγκαδά και επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» Γιάννης Αναστασιάδης.

Εμφανώς συγκινημένος για την αγάπη που εισπράττει από τους συνδημότες του, ο Γιάννης Αναστασιάδης ζήτησε να τον εμπιστευτούν, δεσμευόμενος, ότι θα εργαστεί ακούραστα και διεκδικητικά με τους συνεργάτες του, προκειμένου ο τόπος και οι άνθρωποι του να έχουν τη θέση που τους αξίζει, σε ένα Σύγχρονο και Ανθρώπινο Δήμο.

Κάνοντας αναφορά στο ψηφοδέλτιο της «ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ» τόνισε πως «το ψηφοδέλτιο μας είναι ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό, δεν μπήκαμε ποτέ σε κομματικά καλούπια. Στην παράταξή μας συμμετέχουν πολλοί νέοι και πετυχημένοι δημότες του Δήμου Λαγκαδά, ενώ μαζί τους συμπορεύονται και οι έμπειροι, αυτοί που διετέλεσαν δημοτικοί σύμβουλοι, αποτελώντας ένα κεφάλαιο γνώσεων».

Απευθυνόμενος ο κ. Αναστασιάδης στους κατοίκους του Σοχού τόνισε ότι η βασική του προτεραιότητα, είναι η δημιουργία, Τμημάτων Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής στο Σοχό.

Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στα δυο μεγάλα δρώμενα, που διαδραματίζονται κάθε χρόνο στο Σοχό, το Καρναβάλι και το Πανηγύρι των Αγίων Αποστόλων, λέγοντας χαρακτηριστικά. «Δεσμευόμαστε ότι η διοίκηση του δήμου, θα είναι αρωγός στις διοργανώσεις αυτές, που είναι γνωστές στο πανελλήνιο αλλά και στα βαλκάνια»

Ο κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε και στο μεγάλο πρόβλημα της σχολικής στέγης, επισημαίνοντας τη «δημιουργία ΕΠΑΛ σε συστέγαση με το ΓΕΛ, καθώς και την ενίσχυση των ΓΕΛ ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος κλεισίματος των σχολείων μας».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, εξαγγέλλοντας την σύσταση Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας και την δημιουργία τριών τοπικών εργοταξίων – αμαξοστασίων, στις δημοτικές ενότητες, «Έχουμε την εμπειρία να οργανώσουμε και να συντονίσουμε τις υπηρεσίες του δήμου, για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα στην καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό, την συντήρηση των ασφαλτοστρώσεων, την ανακατασκευή των πεζοδρομίων και των πλατειών», είπε χαρακτηριστικά.

Απευθυνόμενος από καρδιάς στους συνδημότες του ο Γιάννης Αναστασιάδης είπε πως «με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Μαζί μεγαλώσαμε, Μαζί συναναστρεφόμαστε όλα αυτά τα χρόνια φιλικά και επαγγελματικά».

Κλείνοντας και καταχειροκροτούμενος από τους συγκεντρωμένους, τόνισε: «Εσείς είστε δύναμη μου. Και εσείς είστε αυτοί που θα επισφραγίσετε την την εκλογή μου την επόμενη Κυριακή. Θέλω μαζί, ενωμένοι να δημιουργήσουμε στέρεες υποδομές για το μέλλον αυτού του τόπου και για τα παιδιά μας. Εγώ σας εμπιστεύομαι. Εμπιστευτείτε με και εσείς».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δημοτικές Εκλογές 2023: Οριστικά αποτελέσματα σε όλους τους δήμους της χώρας

@dmin

Δήμος Θέρμης: Η υποψήφια Δήμαρχος Άννα Τσιφτελίδου παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού για την Καρδία

@dmin

Δήμος Δέλτα: Οι 173 υποψήφιοι της παράταξης του δημάρχου Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα