Δήμοι

Δήμος Ωραιοκάστρου: «Αγγέλων Έλευσις 2023» με δρώμενα για τα παιδιά και φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων

Με παιχνίδια, δρώμενα για τα παιδιά, μουσική, χριστουγεννιάτικα ξωτικά και ζογκλέρ θα γίνει και φέτος η φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων στις Κοινότητες του Δήμου Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Αγγέλων Έλευσις 2023».

Παράλληλα, Δήμος Ωραιοκάστρου και Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου συνδιοργανώνουν στο Ωραιόκαστρο την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 τη «Λευκή Νύχτα» με τα καταστήματα να κινούνται σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και να είναι ανοιχτά ως αργά το βράδυ. Στις εκδηλώσεις στο Ωραιόκαστρο θα συμμετάσχει ως εκπαιδευτικός συνεργάτης ο εκπαιδευτικός όμιλος «ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°». Σπουδαστές του ΙΕΚ θα ψυχαγωγήσουν τα παιδιά με δράσεις, όπως face painting, hair styling κ.ά.

Στο πλαίσιο της φωταγώγησης των χριστουγεννιάτικων δέντρων θα γίνουν δράσεις στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας από Άγιο Βασίλη, ανιματέρ, ξωτικό και ξυλοπόδαρο με χορευτικά και παιχνίδια, ενώ στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν οι κατά τόπους πολιτιστικοί σύλλογοι.

Το πρόγραμμα της φωταγώγησης των δέντρων

Και φέτος η πρώτη φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δήμο Ωραιοκάστρου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 στις 7 το απόγευμα στον Πεντάλοφο.

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 6 το απόγευμα θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 6 το απόγευμα θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Λητή.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 5.30 το απόγευμα θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πετρωτό και αμέσως μετά, στις 6.30 στον Μονόλοφο.

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 στις 6.30 το απόγευμα θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Νεοχωρούδα.

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 στις 6 το απόγευμα θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δρυμό.

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 στις 6 το απόγευμα θα αρχίσουν οι εκδηλώσεις της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ωραιόκαστρο, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, και παράλληλα θα πραγματοποιηθεί η «Λευκή Νύχτα» με τα καταστήματα να παραμένουν ανοιχτά ως αργά το βράδυ.

Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ωραιοκάστρου, πολιτιστικοί σύλλογοι, σχολές μουσικής και χορού, παιδικοί σταθμοί και εμπορικά καταστήματα. Θα υπάρχουν δράσεις για τα παιδιά από Άγιο Βασίλη, ξυλοπόδαρους, ξωτικά και χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, όπου τα παιδιά θα μπορούν να γράψουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη και να συμμετάσχουν στις δράσεις των σπουδαστών του «ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°». Χριστουγεννιάτικες νότες στην εκδήλωση θα δώσει με την μουσική του DJ, που θα βρίσκεται μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 στις 6 το απόγευμα θα φωταγωγηθεί το δέντρο στο Μελισσοχώρι.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 στις 6 το απόγευμα θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μεσαίο.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Λαγκαδά: Πράσινο φως για ασφαλτοστρώσεις και επισκευές οδικού δικτύου

@dmin

Δήμος Θέρμης: Πρόσληψη 67 ατόμων για καθαρισμό σχολικών μονάδων

@dmin

Δήμος Νεάπολης Συκεών: Ορισμός νέων Αντιδημάρχων

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα