Περιφέρειες

Δήμος Ωραιοκάστρου: Δημιουργείται υπαίθριος χώρος άθλησης και πάρκο σκύλων στη Γαλήνη

Στην αναβάθμιση του δημόσιου χώρου με αναπλάσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών προχωρά η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου ο δήμαρχος Παντελής Τσακίρης υπέγραψε τη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Ανάπλαση πάρκου στην οδό Δημοκρίτου στη Γαλήνη». Στην περιοχή πρόκειται να δημιουργηθούν υπαίθριος χώρος άθλησης και πάρκο σκύλων.

«Με έργα και παρεμβάσεις συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τον Δήμο Ωραιοκάστρου και να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των Δημοτών μας. Προχωράμε στην ανάπλαση του πάρκου της οδού Δημοκρίτου στη Γαλήνη. Σχεδιάσαμε να δημιουργήσουμε στο σημείο έναν υπαίθριο χώρο για να αθλούνται οι πολίτες και ένα πάρκο για σκύλους. Επίσης, περιμετρικά θα κατασκευαστούν πεζοδρόμιο και ράμπες για να έχουν πρόσβαση στο χώρο άτομα με κινητικά προβλήματα. Μέσα στο καλοκαίρι θα παραδώσουμε το πάρκο αναπλασμένο και πιο όμορφο στους κατοίκους», ανέφερε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Σύμφωνα με την μελέτη του έργου, μεταξύ άλλων, προβλέπεται να κατασκευαστεί νέα περίφραξη γύρω από την δεξαμενή που υπάρχει στο σημείο, να τοποθετηθούν στύλοι ηλεκτροφωτισμού για την αύξηση της ασφάλειας των εγκαταστάσεων του πάρκου, να τοποθετηθούν παγάκια και να καλλωπιστεί ο χώρος.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Δέλτα: Μνημόνια Συνεργασίας με ΔΙΠΑΕ και ΣΕΒΙΠΕΘ

@dmin

ΠΚΜ: Εργασίες καθαρισμού στον δρόμο Λαγκαδά – Ρεντίνας

@dmin

Δήμος Η.Ν Κάσου: Υπόμνημα Δημάρχου με τα θέματα που απασχολούν το νησί

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα