ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Ωραιοκάστρου: Έναρξη υποβολής αιτήσεων με συνδρομή στον Παιδικό Σταθμό Ωραιοκάστρου

vrefonipiakos stathmos epixorigisi752x428 ota24
Από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) ανακοινώνεται πως από την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 έως την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καταθέσουν αίτηση εγγραφής για τη φοίτηση των παιδιών τους στον Παιδικό Σταθμό της ΔΗ.Κ.Ε.Ω «Μυγδονάκια» στη Λητή για τη σχολική χρονιά 2023-2024.

Δικαίωμα εγγραφής στον Παιδικό Σταθμό έχουν τα νήπια από 2,5 ετών έως την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Ωραιοκάστρου έχει ενταχθεί στη δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση, οπότε δεν δύναται να εγγράψει στους παιδικούς σταθμούς του, παιδιά που είναι γεννημένα το 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς την αίτηση εισαγωγής του παιδιού μπορούν να την παραλάβουν από τα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., από τον Παιδικό Σταθμό ή μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Ωραιοκάστρου (wwworaiokastro.gr), η πατώντας στον σύνδεσμο:

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ 2023-2024

ΚΔΑΠ_ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα απαραίτητα Δικαιολογητικά που θα πρέπει να υποβληθούν με την αίτηση:

1)Αίτηση με συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο της μητέρας ή του πατέρα ή του κηδεμόνα του παιδιού που παρέχεται μέσω του ΔΗ.Κ.Ε.Ω.

2) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, και όπου αυτό δεν είναι εφικτό ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού, ή/και ληξιαρχική πράξη συμφώνου συμβίωσης.

3) Βεβαίωση εργοδότη ότι και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι ή πρόκειται να εργασθούν εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης εγγραφής, με προσδιορισμό του ύψους των αποδοχών τους, και αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης της αιτούσας/του αιτούντος ή της σύμβασης μαζί με το έντυπο Ε4 (ετήσιος πίνακας προσωπικού).

4) Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή κάρτα ανεργίας σε ισχύ, του γονέα ή των γονέων που είναι άνεργοι.

5) Βεβαίωση υγείας του παιδιού συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από Παιδίατρο, καθώς και αντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας του με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

6) Αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους και αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος των γονέων.

7) Αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΕΥΑΘ.

8) Κάθε άλλο δικαιολογητικό που κρίνεται ανά περίπτωση, όπου αποδεικνύεται ιδιαίτερη οικογενειακή, κοινωνική, οικονομική κατάσταση της οικογένειας.

Η αίτηση εισαγωγής κατατίθεται συμπληρωμένη στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. από τις 8.00 έως τις 14.00 ή στον Παιδικό Σταθμό τις εργάσιμες ημέρες από τις 08.00 έως τις 14.00 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: ouzouni@dikeo.gr

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ και να αντλήσουν-συμπληρώσουν τα απαραίτητα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου (https://oraiokastro.gr/dikeo-enarxi-ypovolis-aitiseon-me-syndromi-ston-paidiko-stathmo-tis-dimotikis-koinofelous-epicheirisis-oraiokastrou/).

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Νεάπολης Συκεών: Δωρεάν τεστ κορονοϊού

admin

Μεταναστευτικό: Ανταποδοτικά τέλη 9,5 εκατ. ευρώ στους Δήμους για τη φιλοξενία μεταναστών

Ioannis Terzakis

Δήμος Παύλου Μελά: Δωρεάν είσοδος στο Δημοτικό Κολυμβητήριο έως και την Παρασκευή 14 Ιουλίου λόγω καύσωνα

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα