Τέχνη - Πολιτισμός

Δήμος Ωραιοκάστρου: «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» 5ο Αντάμωμα Παράδοσης και Πολιτισμού

Με το 5ο Αντάμωμα Παράδοσης και Πολιτισμού στον Πεντάλοφο συνεχίζεται το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023, στις 8 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Πενταλόφου και συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πενταλόφου.

Σε αυτή τη μεγάλη «γιορτή» της παράδοσης και του πολιτισμού συμμετέχουν ο Σύλλογος Γυναικών Πενταλόφου Έβρου, ο Λαογραφικός και Αθλητικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας – χορευτικό τμήμα «Άγιος Συμεών» Πενταλόφου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταλόφου Βοΐου Κοζάνης, από τον Πεντάλοφο Κιλκίς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταλόφου και το ΚΑΠΗ Πενταλόφου.

Τα μέλη των συλλόγων φορώντας παραδοσιακές φορεσιές θα κάνουν πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους του Πενταλόφου και θα καταλήξουν στο Δημοτικό Σχολείο, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Καλοκαίρι 2023

Virus

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: 2ο Φεστιβάλ Τσακωνιάς 2023

Virus

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Νέα ψηφιακή υπηρεσία αναζήτησης και κράτησης βιβλίων από τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες

Virus

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα