Προσλήψεις

Δήμος Ωραιοκάστρου: Προσλήψεις 8 ατόμων ΙΔΩΧ

Αναρτήθηκε στην Διαύγεια ανακοίνωση του Δήμου Ωραιοκάστρου για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, οκτώ (08) ατόμων, ειδικότητας «ΥΕ Πυροφυλάκων» διάρκειας τεσσάρων (04) μηνών από 06-06-2022 έως και 05-10-2022 για την κάλυψη επειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών για την προστασία του δασοκτήματος για το έτος 2022.

Υποβολή Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ως εξής :

  • Να αποστείλουν την αίτησή τους με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) ή συστημένη επιστολή (η σφραγίδα του ταχυδρομείου λαμβάνεται ως ημερομηνία υποβολής), απευθύνοντάς την στο τμήμα ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ υπόψιν, κ.Λέττα Αναστασία Μαρία και Βαρδαλή Ολυμπία (τηλ. επικοινωνίας: 2313304087 και 2313304076)
  • Με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Δημαρχιακό κατάστημα Ωραιοκάστρου στο τμήμα ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ εργάσιμες μέρες και ώρες .

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της παρούσης ανακοίνωσης στον πίνακα Ανακοινώσεων του Δημαρχείου (Κομνηνών 76), από 17-05-2022 έως και 23-05-2022.

Το έντυπο της αιτήσεως θα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου (www.oraiokastro.gr) ή σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσής της, θα διατίθεται από την υπηρεσία κατά την προσέλευση των ενδιαφερομένων.

Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σε εξέλιξη η προκήρυξη για 1.116 προσλήψεις στην Υγεία

admin

Κοινωφελής Εργασία: Αλλαγές στο Πρόγραμμα με ΦΕΚ

@dmin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Πρόσληψη 74 ατόμων για καθαρισμό σχολικών μονάδων

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα