ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Πατρέων: Σύγκρουση του Δήμου με τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης

Την αρνητική στάση των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρών στηλιτεύει η Δημοτική Αρχή Πάτρας έχοντας αφορμή την μη ψήφιση από μέρους τους, στην πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, της διαγωνιστικής διαδικασίας για την προμήθεια τροφίμων στον Κοινωνικό Οργανισμό, για τις δομές του Οργανισμού.
Δήμος Πατρών: Το μέτωπο των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης στο Δήμο δεν ψήφισε την προμήθεια τροφίμων για τις δομές του κοινωνικού οργανισμού»

 «Το μέτωπο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ και των δήθεν ανεξάρτητων στον Δήμο Πατρέων, συνεχίζει την τυχοδιωκτική τακτική του και την προσπάθειά του να σαμποτάρει το έργο της Δημοτικής Αρχής.

Τα μέλη αυτών των παρατάξεων, ΔΕΝ ψήφισαν στην πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, τη διαγωνιστική διαδικασία για την προμήθεια τροφίμων στον Κοινωνικό Οργανισμό,  για τις δομές του Οργανισμού (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δομή συσσιτίων, ΚΔΑΠ ΑμεΑ, Παιδικοί σταθμοί, Υπνωτήριο).

Μια διαδικασία διάφανη, που κοινοποιήθηκε πλατιά στην Πάτρα και μέσω του Εμπορικού Συλλόγου και του Εμπορικού Επιμελητήριου, προφασιζόμενοι ότι δεν κοινοποιήθηκε σε όλους.

Δεν ενδιαφέρονται αν οι Παιδικοί σταθμοί, οι άποροι, τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ, έχουν έγκαιρα τρόφιμα, αλλά για το πώς θα εκθέσουν την Δημοτική Αρχή και να κωλυσιεργήσουν το έργο των υπηρεσιών του Δήμου, ώστε μετά να την καταγγείλουν.

Οι πράξεις τους αποκαλύπτουν τους πραγματικούς σκοπούς τους και κρίνονται από τον πατραϊκό λαό.

Η Δημοτική Αρχή παρά τα εμπόδια που  βάζει το μέτωπο της αντιπολίτευσης,   θα  συνεχίσει μαζί με τους εργαζόμενους του Δήμου και τον πατραϊκό λαό τον αγώνα  υπεράσπισης των συμφερόντων της πόλης και των πολιτών της και όχι των λίγων».

Ώρα Πατρών: «Τυχοδιωκτισμός και ψευτοτσαμπουκάδες»

Η «Ώρα Πατρών» απαντώντας στις κατηγορίες της Δημοτικής Αρχής, που καταλογίζει σε όλες τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, μέσω δελτίου τύπου κατηγορεί την Δημοτική Αρχή για αδιαφανείς διαδικασίες, εξυπηρέτηση ημετέρων και απαξίωση των τοπικών προμηθευτών.

«Όσο πλησιάζουμε στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, ο τυχοδιωκτισμός και ο ψευτοτσαμπουκάς της Δημοτικής αρχής Πελετίδη, θα την συνοδεύει σε κάθε της πράξη. Με ανακοίνωσή της, στηλιτεύει όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ότι δεν ψήφισαν τη διαγωνιστική διαδικασία προκειμένου τάχα να μην προμηθευτεί τρόφιμα ο ΚΟΔΗΠ.

Η Ώρα Πατρών όχι μόνο έχει να επιδείξει δημιουργικές προτάσεις, αλλά προσπαθούμε διαρκώς να διασφαλίσουμε όλες τις διαφανείς διαδικασίες προκειμένου το ταμείο του Δήμου και οι Πατρινοί να πετυχαίνουν τις καλύτερες τιμές!

Στηλιτεύσαμε επανειλημμένως την ηγεσία του ΚΟΔΗΠ, για πλήρη αδιαφάνεια, όταν με απευθείας αναθέσεις προμηθευόταν σε διπλάσιες και τριπλάσιες τιμές προϊόντα όχι από τον μειοδότη, αλλά με απευθείας αναθέσεις.

Τους καταγγείλαμε ότι έδιναν χρήματα στους κομματικούς φορείς (Σύγχρονη Εποχή), χωρίς να απευθύνονται στα τοπικά βιβλιοπωλεία, έφτασαν και αγόρασαν από τα Γιαννιτσά στρώματα με απευθείας ανάθεση 250.000 ευρώ. Εξυπηρέτησαν με λίγα λόγια τα δικά τους παιδιά…

Στον Κοινωνικό Οργανισμό ο εκπρόσωπός μας Γρ. Μαρκέτος τον Νοέμβρη 2022 πρότεινε και υποστήριξε ότι πρέπει να κοινοποιείται κάθε διαγωνισμός, όπως και ο διαγωνισμός τροφίμων στον στα αρμόδιους τοπικούς φορείς όπως στο Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο ώστε να υπάρχει ευρύτερη ενημέρωση στις τοπικές επιχειρήσεις και επομένως καλύτερες προσφορές.

Η δημοτική αρχή ωστόσο προσπαθεί να μας ξεγελάσει μπροστά στα μάτια μας.

Στην Οικονομική Επιτροπή έφερε τιμές ΛΙΑΝΙΚΗΣ σε προϊόντα ΚΑΙ όχι ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ οι οποίες είναι και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ από αυτές που μπορεί  να προμηθευτεί ο καθένας από εμάς στα σούπερ μάρκετ !!!

Προφανώς και βολεύονται οι ημέτεροι….

Τολμάει λοιπόν ο υπόλογος απερχόμενος Δήμαρχος να μιλάει για πλατιά και διάφανη διαδικασία…

Στο Δήμο της Πάτρας βρήκαν τους «εύκολους» για να κάνουν τις «κομματικές δουλειές» τους.

Οι σταλινικές μέθοδοι ωστόσο, στη σημερινή εποχή δεν βρίσκουν ευήκοα ώτα.

Η ΩΡΑ της κρίσης έφτασε για την ανερμάτιστη πολιτική Πελετίδη.

Η ”ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ” πάλεψε και έφερε την λέξη διαφάνεια στον Κοινωνικό Οργανισμό!

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Όλες οι θέσεις ανά δήμο για την νέα κοινωφελή εργασία

admin

Δήμος Θερμαϊκού: Εκδήλωση με θέμα «Προκλήσεις και Προοπτικές του Δήμου Θερμαϊκού»

@dmin

Δήμος Καλαμαριάς: Προμήθεια 1.400 πράσινων κάδων και υπογειοποίηση απορριμμάτων

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα