Δήμοι

Δήμος Παύλου Μελά: Εγκαινιάζεται μια πρότυπη παιδική χαρά στην Ευκαρπία

Μια παιδική χαρά πρότυπο ανοίγει τις πόρτες της για τους κατοίκους της Ευκαρπίας στον Δήμο Παύλου Μελά. Σε λίγες ημέρες μικρά και μεγάλα παιδιά θα μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους σε έναν ασφαλή παιδότοπο.

Θα εγκαινιαστεί τη Δευτέρα, 15 Απριλίου στις 18:00, από τον δήμαρχο Παύλου Μελά, Δημήτρη Ασλανίδη. Βρίσκεται στην περιοχή των Ανθοκήπων, δίπλα στο 3ο δημοτικό σχολείο Ευκαρπίας.

Πρόκειται για ένα έργο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Παύλου Μελά που χρηματοδοτήθηκε από το Πράσινο Ταμείο. Η παλιά παιδική χαρά επαναδιαμορφώθηκε και επανακατασκευάστηκε μαζί με τα πεζοδρόμια που την περιβάλλουν. Η έκταση που αναπλάστηκε ξεπερνά τα 1.500 τ.μ.

Η νέα πρότυπη παιδική χαρά του Δήμου Παύλου Μελά έχει όργανα παιχνιδιού, κατασκευασμένα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, με πιστοποιητικό συμμόρφωσης από διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης.

Είναι σχεδιασμένη για να μπορούν να την επισκεφθούν άτομα με αναπηρία.

Το κύριο παιχνίδι είναι μια πεζογέφυρα και μια σπειροειδής τσουλήθρα. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τσουλήθρες, μονάδα αναρρίχησης, ράμπα ανάβασης, δύο τραμπολίνα,  κούνια «φωλιά» κ.α. Η παιδική χαρά ενισχύθηκε με πράσινο, που αναβάθμισε τον χαρακτήρα του έργου και της γύρω περιοχής. Επίσης, τοποθετήθηκε επαρκής φωτισμός χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Για μια ακόμη χρονιά τα «seatrac» στις παραλίες του Δήμου

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Συνάντηση με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου σε Καλλιθέα και Μυγδονία

@dmin

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα «ΚΑΛΥΨΗ»

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα