Δήμοι

Δήμος Νότιου Πηλίου: Ξεκινά τα δρομολόγια του το Τρένο Πηλίου την Εβδομάδα του Πάσχα

Εποικοδομητική και ουσιαστική συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός  με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ Παναγιώτη Τερεζάκη, κατά την οποία συμφωνήθηκε ότι την εβδομάδα του Πάσχα αναμένεται να ξανασφυρίξει  το Τρένο του Πηλίου, ο θρυλικός “Μουντζούρης”,  ξεκινώντας τα δρομολόγιά του για την εαρινή περίοδο.

Ειδικότερα τέθηκαν κοινός στόχος και συντονισμένη προσπάθεια για την επανεκκίνηση του Τρένου του Πηλίου την Εβδομάδα του Πάσχα.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό,  είναι προς δημοπράτηση από τον ΟΣΕ και πρόκειται να υλοποιηθούν έργα αναβάθμισης των  υποδομών (γραμμών – κτιρίων – σταθμών ) ύψους 1.200.000 ευρώ.

Ακόμη συμφωνήθηκε η πύκνωση δρομολογίων κατά τους εαρινούς μήνες, η αναβάθμιση του  τροχαίου υλικού, καθώς και η  επισκευή και επαναλειτουργία των ατμομηχανών.

Τέλος, τέθηκε προς συζήτηση η δυνατότητα διαχείρισης του Τρένου του Πηλίου σε συνεργασία από κοινού ΟΣΕ – Δήμου Νοτίου Πηλίου.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Θέρμης: Μνημόνιο συνεργασίας για την μέτρηση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας

@dmin

Δήμος Αλίμου: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων εγγραφών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

@dmin

Δήμος Λαγκαδά: Εκτροπές δρομολογίων αστικών και υπεραστικών γραμμών ΚΤΕΛ

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα