Δήμοι

Δήμος Ηρωικής Νήσου Κάσου: Τοποθέτηση νέου υπαίθριου γυμναστηρίου στο γήπεδο 5Χ5 στο Φρυ

Στην τοποθέτηση νέου υπαίθριου γυμναστηρίου στο χώρο του γηπέδου 5Χ5 στο Φρυ προέβη ο Δήμος της Ηρωικής Νήσου Κάσου.

Η εν λόγω παρέμβαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προμήθειας  με τίτλο « Εκσυγχρονισμός αθλητικών εγκαταστάσεων»  η  οποία έλαβε χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ  του Υπουργείου Εσωτερικών συνολικού ύψους   553.350 € .

Στον ίδιο χώρο για τις ανάγκες των αθλούμενων τοποθετήθηκαν  ακόμα  οικίσκοι  – αποδυτήρια  αλλά και αυτόνομος ηλιακός φωτισμός .

Νέας τεχνολογίας  αυτόνομα ηλιακά φωτιστικά τοποθετήθηκαν επίσης  και στην παιδική χαρά στη θέση Πλατύολο Αγίας Μαρίνας . Το αμέσως  επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν τέτοιου είδους παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία του νησιού .

Ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος αναφερόμενος στην συγκεκριμένη παρέμβαση δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών ενώ παράλληλα τόνισε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή από τις χρονοβόρες  γραφειοκρατικές διαδικασίες οι οποίες καθυστερούν την υλοποίηση των σχεδιασμών της Δημοτικής Αρχής. Στόχος μας είναι να γινόμαστε καθημερινά αποτελεσματικότεροι και παρά τις δυσκολίες να υλοποιούμε παρεμβάσεις που θα συμβάλουν σημαντικά στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής των  κατοίκων του νησιού μικρών και μεγάλων.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Λαγκαδά: Εκστρατεία Πρόληψης του Καρκίνου παχέος εντέρου

@dmin

Δήμος Χαλκηδόνος: Υπογράφτηκε η σύμβαση ανάπλασης της κεντρικής οδού στα Κουφάλια

@dmin

Δήμος Παύλου Μελά: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα