ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Παύλου Μελά: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου λόγο της περιβαλλοντικής αναβάθμισης Αγίου Ευγενίου Τραπεζούντος

Στο πλαίσιο της έναρξης της Β΄ φάσης του έργου «Περιβαλλοντική αναβάθμιση οδού Αγίου Ευγενίου Τραπεζούντος σε πράσινο άξονα περιπάτου και διασύνδεσης σημείων ενδιαφέροντος του Δήμου Παύλου Μελά», από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου θα γίνουν τροποποιήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Στη φάση αυτή θα πραγματοποιηθεί η συνέχεια της προτεινόμενης διαμόρφωσης, ενώ προβλέπεται η υλοποίηση των δύο κυκλικών κόμβων στην συμβολή των οδών Αγνώστου Στρατιώτη – Τραπεζούντος – Ιφιγένειας – 25ης Μαρτίου και των οδών Τραπεζούντος – Γ. Παπαϊωάννου, καθώς και τμήμα του κόμβου στη συμβολή των οδών Τραπεζούντος – Παπαγεωργίου, πλησίον της εισόδου – εξόδου προς και από την Περιφερειακή Οδό.

Αυτές είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αρχικά στην φάση Β-1 θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην οδό Ευγενίου Τραπεζούντος και συγκεκριμένα στο τμήμα της από την οδό Ιφιγένειας μέχρι πριν την οδό Παπαϊωάννου.

Η κίνηση των οχημάτων που κινούνται από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, θα πραγματοποιείται μέσω των οδών Ευγενίου Τραπεζούντος – Παπαϊωάννου – 25ης Μαρτίου – Μαυρολεύκης – Οπλαρχηγού Βελέντζα και Ολυμπιονίκη Καρυπίδη, ενώ αυτών που κινούνται από την οδό Ιφιγένειας θα πραγματοποιείται μέσω της οδού Αγνώστου Στρατιώτη και των παραπάνω οδών, όπως φαίνεται στο σχέδιο.

Σε κρίσιμα σημεία της διαδρομής της εκτροπής της κυκλοφορίας θα τοποθετηθούν οι σχετικές πινακίδες που θα πληροφορούν για την παράκαμψη που απαιτείται.

Κατά την περίοδο των εργασιών στη φάση Β-1, θα υπάρχει ειδική μέριμνα, ώστε να εξυπηρετείται η πρόσβαση οχημάτων στον χώρο του Γηροκομείου που συναντάται επί της οδού Ευγενίου Τραπεζούντος. Πιο συγκεκριμένα οι εργασίες θα εξελίσσονται τμηματικά κατά πλάτος της οδού Τραπεζούντος, έτσι ώστε να διατίθενται πάντοτε πλάτος οδοστρώματος, το οποίο θα έχει αποκατασταθεί, ώστε να είναι δυνατή η διέλευση οχημάτων έως τον χώρο του Γηροκομείου.

Η ολοκλήρωση των εργασιών της φάσης Β-1  θα διαρκέσει 5 μήνες, σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι Δήμου Ιλίου

Ioannis Terzakis

Με ροζ χρώμα το Δημαρχείο του Δήμου ΙΛΙΟΥ

Ioannis Terzakis

Δήμος Θέρμης: Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο νέος κυκλικός κόμβος

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα