Προκηρύξεις

Δήμος Παύλου Μελά: Πρόσληψη 48 ατόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου

Η ΔΗ.Κ.Ε. ΙΡΙΣ ανακοινώνει την πρόσληψη εκπαιδευτικού- καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού για τη λειτουργία των καλλιτεχνικών τμημάτων – δραστηριοτήτων της ΔΗ.Κ.Ε. ΙΡΙΣ, που εδρεύει στη Σταυρούπολη – Δήμος Παύλου Μελά, για την εκπαιδευτική χρονιά 2023-2024 με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΦ), συνολικού αριθμού σαράντα οκτώ (48) θέσεων και χρονική διάρκεια σύμβασης εννέα (9) και οκτώ (8) μηνών.
Υποβολή αιτήσεων
  • Η αίτηση και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται είτε αυτοπροσώπως
  • Είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή,
  • Είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε. ΙΡΙΣ (Λαγκαδά 293, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης Τ.Κ. 56430 -1ος όροφος).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στην περίπτωση υποβολής των αιτήσεων ταχυδρομικά το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγιση του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση για μία (1) μόνο ειδικότητα. Υποψήφιοι που θα καταθέσουν για πάνω από μία θέση θα απορρίπτονται εξαρχής.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης:

α) στην υπηρεσία στην ανωτέρω διεύθυνση

β) στο δικτυακό τόπο του Δήμου Παύλου Μελά (www.pavlosmelas.gr) και

γ) στην ιστοσελίδα της επιχείρησης www.irispm.gr.

δ) Στο τέλος του άρθρου

Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη εργάσιμη της ημερομηνίας δημοσίευσης της παρούσας  (Κυριακή 18.06.2023), από την Τρίτη 20.06.2023 έως και την Πέμπτη 29.06.2023 κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα –Παρασκευή και ώρες από 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

Μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα απαραίτητα έντυπα στους παρακάτω συνδέσμους:

9.-ΤΕΛΙΚΗ-ΠΡΟΚΗΡ-ΚΑΛΛΙΤ-ΠΡΟΣΩΠ-48-ATOM-2023-2024_ANTITIMO_signed-ΔΙΑΥΓΕΙΑ.pdf

13.-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ-ΑΣΕΠ-ΓΙΑ-HY_22012016.pdf

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-για-ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ.doc

ΥΠΕΥΘΥΝΗ-ΔΗΛΩΣΗ-με-όλα-μέσα.doc

11.-ΑΙΤΗΣΗ-ΠΡΟΣΛΗΨ-ΓΙΑ-ΚΑΛΛ-ΠΡΟΣΩΠ-2023-2024.docx

12.-ΑΙΤΗΣΗ-ΓΙΑ-ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ-ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.doc

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΓΕΣ: Προσλήψεις 964 ατόμων στις Ένοπλες Δυνάμεις (προκήρυξη)

@dmin

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Πρόσληψη 60 ατόμων µε σύβαση εργασίας ορισμένου χρόνου

@dmin

ΑΣΕΠ: Έκδοση Προκήρυξης 8Κ/2020

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα