ΔήμοιΠροσλήψεις

Δήμος Παύλου Μελά: Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ (ΣΟΧ 4/2023)

Ο Δήμος Παύλου Μελά ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων κλάδου/ειδικότητας ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ/ ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ-ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΩΝ για τη στελέχωση της Δομής Παροχής συσσιτίου του Δήμου Παύλου Μελά, για την υλοποίηση της Πράξης «Συνεχιζόμενες Δομές παροχής βασικών αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Παύλου Μελά» με Κωδικό ΟΠΣ 6002025 στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027».

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημερών, από 18/01/2024 έως και 27/01/2024.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.12 και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά:  

 • Αυτοπροσώπως
 • Με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή,
 • Ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Δήμου Παύλου Μελά ΕΔΩ στο εικονίδιοΗλεκτρονικές Αιτήσεις”, όπου, οι υποψήφιοι αφού κάνουν σύνδεση με τους κωδικούς taxisnet και εγγραφή, επιλέγουν την κατηγορία “Αιτήσεις” και “καταχώρηση νέας αίτησης”, στη συνέχεια στην κατηγορία επαναεπιλέγουν “Αιτήσεις” και στη διαδικασία επιλέγουν «Υποβολή αιτήσεων για την Ανακοίνωση ΣΟΧ 4/2023»,
 • Ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Δήμος Παύλου Μελά, Τμήμα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Λήμνου 2, Νικόπολη, Τ.Κ. 56437, υπόψη κ. Καλλέργη Παναγιώτας & Παπαποστόλου Μπενέκη Αθηνάς (τηλ. επικοινωνίας: 2310020166,  2310020196).
Διαδικασία για ηλεκτρονική υποβολή:
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να πατήσουν στο εικονίδιο “Ηλεκτρονικές Αιτήσεις”,  αφού κάνουν σύνδεση με τους κωδικούς taxisnet και εγγραφή προχωράνε στην “καταχώρηση νέας αίτησης”
 • στην συνέχεια στην κατηγορία επιλέγουν “Αιτήσεις” και στην διαδικασία επιλέγουν “Αίτηση – Δικαιολογητικά ΣΟΧ 4/2023
 • εκεί κλικάρουν το : Δημιουργία & Επόμενο Βήμα
 • κατεβάζουν το έντυπο Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση (το οποίο υπάρχει και στο τέλος της παρούσας ανακοίνωσης)
 • Το εκτυπώνουν, το συμπληρώνουν και το υπογράφουν
 • Στην προσθήκη αρχείων προσθέτουν το έντυπο της αίτησης και όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά σκαναρισμένα, ή σε ευκρινείς φωτογραφίες.*
 • Στη συνέχεια επιλέγουν την ένδειξη Υποβολή (Με την οριστική υποβολή ολοκληρώνεται η διαδικασία και η αίτηση παίρνει αριθμό πρωτοκόλλου)

*Προτεινόμενος τύπος αρχείων pdf ή jpg μικρής ανάλυσης. Αν τα αρχεία σας είναι μεγάλης χωρητικότητας μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστέρηση στην επισύναψη-προσθήκη αρχείων.

Η αίτηση πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή (και στην συνέχεια να μετατρέπεται σε pdf, κατόπιν σάρωσης).

Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Αιτήσεις που θα κατατεθούν εκτός του ανωτέρω προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος, θα απορριφθούν ως εκπρόθεσμες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.12

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τα άλυτα προβλήματα στον δήμο Λαγκαδά (Βίντεο)

admin

Πρωτοπορεί δήμος: Τοπικό διαβατήριο

admin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα