ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Στη «θέση τους» οι διαβάσεις πεζών

«Επανεμφανίστηκαν» στην θέση τους οι διαβάσεις πεζών της οδού Κομνηνών στο Πανόραμα που είχαν «χαθεί» ξαφνικά μετά από εργασίες ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιήθηκαν από την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η λογική νίκησε τη «γραφειοκρατική τρέλα» χάρη στην επιμονή του Δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη και την καλή συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

«Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας που με τις επισημάνσεις και τις παρατηρήσεις τους μόλις δημιουργήθηκε το θέμα μας βοήθησαν. Σε κάθε περίπτωση η οδική ασφάλεια απαιτεί προσεκτική συμπεριφορά από πεζούς και οδηγούς» σημείωσε ο Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ

@dmin

Δήμος Λαγκαδά: Κοπή επικίνδυνων δέντρων στον χώρο του Μπίλλειου Πολιτιστικού Κέντρου

@dmin

Κανονισμός Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Βόλβης

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα